test

Gasbrander

Terrasverwarmers op gas zorgen ervoor dat je langer kan genieten van jouw tuin in de avond of geven jou een warm gevoel in de winter. De gasbranders verwarmen ongeveer een oppervlakte met diameter van 6 meter. Op deze gasbranders kan je propaangasflessen aansluiten.

per pagina
6 artikel(en)

per pagina
6 artikel(en)

Gasbranders: de warmte straalt er vanaf!

U kent het wel, een fantastische zomerse dag wordt afgesloten met een lekkere maaltijd en daarna het liefst nog uren borrelen op uw eigen terras. Maar al snel na de langste dag op 21 juni worden de dagen korter en wordt het al gauw frisser buiten. De afweging is dan: naar binnen of in de kou blijven zitten? Met een terrasverwarmer op gas hoeft deze keuze niet te worden gemaakt. U kunt nog uren buiten blijven zitten terwijl de gasbrander een aangename warmte afgeeft. En het is niet alleen de warmte van een gas terrasverwarmer die het aangenaam maakt, ook de vlam die de gasbrander laat zien geeft een unieke sfeer. Kortom: met terrasverwarming op gas kunt u lang buiten zitten wanneer u dat wilt zonder dat u uw jas aan moet trekken!

Hoe werkt een terrasverwarmer op gas?

Terrasverwarming op gas heeft in de voet een uitsparing voor de gasfles zodat deze netjes weggewerkt is. Het gas dat voor de terrasverwarmer wordt gebruikt is butaan-/propaangas en is vrij verkrijgbaar en gemakkelijk zelf te vervangen. Een groot voordeel van terrasverwarmers op gas is dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn doordat ze niet afhankelijk zijn van elektriciteit. Gas terrasverwarming is dus ideaal voor een tuin met meerdere zitplekken of op plekken waar geen elektriciteit is aangelegd. Ook aan de veiligheid van de gasbranders is gedacht, bij het omvallen van terrasverwarmers op gas wordt de gastoevoer automatisch afgesloten.

Terrasverwarmers gas

Ook nog tot ver in het najaar zo lang mogelijk genieten van uw tuin? Ga dan naar Tuintime en zoek de gas terrasverwarming uit van uw voorkeur. Tuintime biedt een breed aanbod aan terrasverwarmers op gas. Maakt u zich vooral geen zorgen hoe u de gas terrasverwarmers in uw tuin krijgt, bezorging is bij ons in de meeste gevallen gewoon gratis. Neem snel een kijkje!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen