test

Elektrische terrasverwarmer

Heerlijk buiten zitten, ook als het wat frisser wordt, dat kan met een elektrische terrasverwarmer. Een elektrische heater bij Tuintime is steeds stijlvol en bovendien krijg je bij iedere elektrische heater een afstandsbediening en een beschermhoes voor de elektrische terrasverwarmer. Kortom geniet van de warmte op je terras met een elektrische heater van Tuintime.

per pagina
5 artikel(en)

per pagina
5 artikel(en)

Elektrische terrasverwarmers voor een extra lange zomer

Verleng het zomerseizoen met maanden en geniet van de warmte als de terrasverwarming elektrisch zorgt voor een behaaglijke gloed. Als een terrasverwarmer elektrisch is, kan hij snel ingeschakeld worden en elektrische terrasverwarming is vrijwel direct op temperatuur.

Prettige warmte

De kou kan u niet deren met een goede elektrische terrasverwarming. Ga lekker buiten zitten, eventueel met een dekentje erbij en schakel de elektrische terrasverwarmer aan. De elektrische terrasverwarmer geeft een prettige warmte en omdat terrasverwarming elektrisch is, straalt deze direct in de gewenste richting. In feite is de elektrische terrasverwarming een relatief milieuvriendelijk alternatief voor de gasverwarming.

Vlug en efficiënt verwarmen

Ontdek zelf hoe vlug en efficiënt u een buitenruimte kunt verwarmen, of het nu een terras, balkon of tuin is. Er zijn verschillende modellen elektrische terrasverwarmers. Zo is er elektrische terrasverwarming op een standaard, maar ook kunt u een elektrische terrasverwarmer ophangen.

Reflectoren voor gerichte warmteafgifte

Dankzij reflectoren kan de warmte heel gericht afgegeven worden, precies daar waar het nodig is. Omdat het oog ook iets wil is er elektrische terrasverwarming in diverse kleuren. U kunt dus ook qua uiterlijk kiezen uit verschillende elektrische terrasverwarmers.

Kies het type dat bij uw behoefte past

Als uw terrasverwarmer elektrisch is, kunt u kiezen uit verschillende modellen en systemen. Natuurlijk zijn ook de prijzen van de diverse types verschillend. Kijk naar de plaats waar u uw elektrische terrasverwarming nodig heeft en maak op basis daarvan de juiste keuze.

Steeds meer mensen hebben terrasverwarming elektrisch en gemakkelijk. Wilt u ook uw terrasverwarmer elektrisch hebben? Maak dan uw keuze uit het ruime aanbod en u zit er deze herfst en winter warmpjes bij!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen