test

Terrasverwarmer

In het aanbod terrasverwarmers van Tuintime heb je 3 verschillende soorten terrasverwarming. Gasbranders zijn terrasverwarming die op gas werken. Vuurkorven is dan weer terrasverwarming op basis van hout of houtskolen. Elektrische heaters werken op basis van elektriciteit.

Overzicht subcategorieën van Terrasverwarmers

Terrasverwarmers bij Tuintime

Genieten van de buitenlucht is heerlijk, maar helaas genieten we in ons land maar zelden van hoge temperaturen die het mogelijk maken om de gehele dag buiten te verblijven. Wanneer u toch wilt genieten van het buitenleven, ook als het wat kouder is, kan een terrasverwarmer de uitkomst bieden. Er zijn terrasverwarmers met verschillende designs. Hierdoor kunt u op een stijlvolle manier voor terrasverwarming zorgen.

Vuurkorven

Een vuurkorf zorgt snel voor terrasverwarming. Daarnaast is het ook erg gezellig om met het gezin of met vrienden rond de vuurkorf te zitten. De vuurkorven die te vinden zijn op Tuintime.nl zijn allemaal verkrijgbaar met bodemplaat. De bodemplaat vangt eventuele uitvallende stukken hout op en zorgt voor wat extra stabiliteit.

Gasbranders

Een gasbrander heeft een unieke uitstraling en is bovendien een erg veilige terrasverwarmer, doordat de gastoevoer automatisch afsluit wanneer de gasbrander omvalt. Op Tuintime zijn gasbranders te vinden in verschillende designs en prijscategorieën. Een terrasbrander zorgt voor terras verwarming tijdens koudere dagen en tijdens de avonduren. Met een terrasbrander creëert u een fijne sfeer en geniet u extra lang van de buitenlucht.

Elektrische heaters

Een elektrische heater is de terrasverwarmer die voor de meeste warmte zorgt. Een elektrische heater wordt vaak als terrasverwarmer gebruikt voor de terrassen van cafe's en restaurants, maar is ook prima geschikt om voor terras verwarming in eigen tuin te zorgen. De elektrische heaters zijn voorzien van infraroodelementen. Hierdoor is er geen sprake van open vuur. Door de grootte van de heaters kunnen deze op veilige afstand geplaatst worden. De meeste heaters zijn voorzien van een afstandsbediening.

Alle terrasverwarmers gratis thuisbezorgd

Wanneer u een terrasverwarmer bestelt bij Tuintime hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van het product. Alle bovengenoemde artikelen worden gratis bij u thuisbezorgd.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen