Speelhuisje kopen

Spelen uw kinderen graag in de tuin en bent u nog op zoek naar geschikt speelgoed? Bekijk dan eens het buitenspeelgoed aanbod van Tuintime. In de webwinkel van Tuintime staan meerdere speelhuisjes te koop. Zo een speelhuisje wordt aangeboden in verschillende vrolijke designs en kleuren. Dankzij dit speelgoed motiveert u uw kinderen om naar buiten te gaan en ze zullen veel plezier beleven van dit product. In de winkel van Tuintime staat een speelhuis te koop. Bekijk het volledige assortiment in de webshop. 

Het aanbod van speelhuisjes

Er staan speelhuisjes te koop in heel veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er exemplaren beschikbaar voor kleine en grote tuinen en de stijl van de huisjes is heel divers. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een blokhut design, maar ook voor een leuke Tiki-uitvoering.

Verschillende uitvoeringen

In de webwinkel van Tuintime staat onder andere het Exit Fantasia-speelhuisje te koop aangeboden. Dit speelhuisje is verkrijgbaar in verschillende fantasievolle uitvoeringen; er kan onder andere worden gekozen voor roze en groene exemplaren. De Exit Fantasia-speelhuisjes zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Veel exemplaren beschikken over extra elementen, zoals een veranda of glijbaan.

Een ander speelhuis dat te koop staat in de webshop is het Exit Beach 300 Pink-exemplaar. Dit roze gekleurde huisje beschikt over een glijbaan, en is gemaakt van vochtbestendig cederhout. Wilt u liever een kunststoffen uitvoering aanschaffen? In de webwinkel staan deze speelhuisjes ook te koop. Bekijk hier het complete aanbod van Tuintime. Ziet u een geschikt speelhuisje te koop staan? Schaf deze dan eenvoudig aan via de webwinkel.

De klantenservice van Tuintime

Wilt u meer weten over de speelhuisjes die te koop staan? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Tuintime. Als u een vraag heeft, kunt u deze bovendien eenvoudig stellen door het formulier op de klantenservicepagina in te vullen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen