Speelhuisje te koop voor uren speelplezier

Kinderen barsten van de fantasie. En fantaseren in combinatie met buiten spelen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van uw kind. Daarom is het extra leuk om een speelhuisje te kopen voor uw kleine meid of jongen. De speelhuisjes die te koop zijn bij Tuintime.com zijn eenvoudig in elkaar te zetten, waardoor het huisje zo staat. Ook zijn de speelhuisjes van stevig materiaal gemaakt. Ideaal voor in de achtertuin en uren speelplezier. En met Tuintime was een speelhuis kopen nog nooit zo leuk!

Kleurrijk

Wanneer u een speelhuis gaat kopen is het belangrijk te kijken hoeveel ruimte u heeft en of het huisje past bij uw kind. Er zijn namelijk veel verschillende speelhuisjes te koop, geschikt voor jongens en meisjes. U kunt een speelhuisje kopen dat uit het sprookje van Sneeuwwitje of Goudhaartje is geplukt, maar er zijn ook strandhuisjes te koop als speelhuisje. En wat dacht u van een heuse tipi of uitkijktoren voor in de achtertuin?

Met trap & glijbaan

Daarnaast is er ook een speelhuisje te koop met trappetje en glijbaan. Deze huisjes hebben een hoger onderstel, waardoor het huisje hoger boven het terras of het gras komt te staan. Handig wanneer u het grasveld niet wilt beschadigen. Plaats de pootjes van het onderstel wel op een harde ondergrond, zoals een tegel. De torens die zijn te koop als speelhuisje zijn ideaal voor u: zo kunt u ook meespelen en op ooghoogte communiceren met uw kind.

Speelhuis te koop

Kinderen vinden het geweldig om een eigen plekje te hebben om uren te spelen, of zich even terug te trekken voor het lezen van een boek of het maken van een tekening. Zet daarom eens voor de gein een bordje bij het huisje met daarop: Speelhuis te koop. Wedden dat uw kind snel tot een ‘koop’ overgaat. Het zal de eerste stap zijn naar uren speelplezier met u, en met vriendjes en vriendinnetjes.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen