Tuintime.nl voor kwaliteit in serrebouw

Wilt u ook graag in de winter op een zonnig plekje in de tuin en uit de wind van uw kopje koffie genieten? Denk er dan eens over na om zelf een serre aan te bouwen. De van duidelijke informatie voorziene kassenbouw bouwpakketten van Tuintime.com bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig zelf een serre te maken. Met de zelfbouwserre van Tuintime.nl wordt een serre plaatsen ook voor u een fluitje van een cent. Kassenbouw is term die in is, steeds meer mensen bouwen zelf hun tuinkas.

Tuintime.nl niet alleen voor een serre bouwen

Wij hebben alles in huis om uw droomtuin tot werkelijkheid te maken. Naast de eerder genoemde zelfbouw serres is Tuintime.nl gespecialiseerd in alles wat u verder nog in uw tuin nodig heeft: van tuinmeubelen tot terrasverwarmers en van kunstgras tot zelfs regentonnen. De door ons gebruikte materialen zijn zonder uitzondering van topkwaliteit en zullen u jarenlang tuinplezier doen beleven.

Een serre maken, echt niet moeilijk

U wilt graag een serre plaatsen in uw tuin, maar weet niet hoe te beginnen? Onze plaatsers heeft een speciale opleiding genoten om u op al uw vragen aangaande serre bouw van dienst te wezen. Tuintime.nl biedt u de keuze uit moderne of nostalgische aluminium serres of robuuste hardhouten modellen. De vele verschillende soorten maken het u mogelijk bij elk soort huis een passende serre te bouwen.

Begin zo snel mogelijk aan uw serre aanbouw

Maak vandaag nog een start met uw serrebouw en koester uzelf komende winter in het aangename winterzonnetje of gebruik uw serre als vorstvrije overwinterplaats voor uw kuipplanten. Op artikelen met een waarde boven de € 50,- betaalt u bij ons bovendien geen verzendkosten. Uw serrepakket wordt dus geheel gratis bij u thuis afgeleverd. Laat Tuintime.nl uw assistent zijn bij het serre maken en bestel vandaag nog een zelfbouwserre. Onze kassenbouwers kunnen deze doe het zelf serre ook eigenhandig komen plaatsen bij jou thuis.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen