Serre

Betoverend mooie tuinserres of hobbyserres van klein tot groot in verschillende prijsklassen vindt u bij Tuintime. Ook als u een tuin serre zoekt in België bent u bij ons aan het juiste adres. Werkelijk een lust voor het oog zo een prachtige glazen serre in uw tuin, waarin uw exotische planten zo mooi tot hun recht komen. Elke dag opnieuw geniet u in uw tuinserre van al het moois dat u zelf gecreëerd heeft. In de vroege ochtend als de dauw nog aan de bladeren hangt beleeft u de serene rust in uw serre tuin met een lekker ontbijtje. Op een zwoele zomeravond is het goed toeven tussen uw schitterende exoten met uw favoriete tropische cocktail.

Serre in de tuin

Serres van Tuintime zijn een verrijking voor uw tuin. U kunt er uitstekend uw mooiste planten etaleren, maar u kunt er ook een echte buitenkamer van maken als verlengstuk van uw huis. De serren zijn groot genoeg om er een leuk tuinzetel of tuinbank in te plaatsen. Zo kunt u in ieder jaargetijde voluit genieten van de seizoenswisselingen in uw tuin. Door de heldere beglazing van alle serren heeft u rondom altijd vrij zicht, volop licht en profiteert u optimaal van de zon. Zalig om u zomaar even terug te kunnen trekken in uw serre met een goed tuinboek of uw favoriete tijdschrift. In de tuin een serre plaatsen zal je veel plezier bezorgen.

Tuinserres voor jouw planten te beschermen

Iedere dag opnieuw is het een genot om in uw tuinserre bezig te zijn met uw plantenverzameling. Heerlijk dat wroeten in de aarde en het stekken van nieuwe plantjes. U heeft zoveel mooie planten gekweekt dat u besluit er een kleine serre bij te plaatsen. Een serre is in België een goede oplossing om jouw planten en gewassen te beschermen tegen vorst en ongedierte.

Nu heeft u eindelijk plaats voor een gezellig zitje in uw tuinserre, waardoor u nog vaker kunt genieten van de bloemenpracht om u heen. Het geluksgevoel dat u iedere dag weer ervaart als de kat snorrend tussen de potten ligt en u bezig bent met de planten in uw serres is met geen pen te beschrijven.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen