test

Regenton

Ontdek het aanbod regentonnen bij Tuintime. Let bij het aanschaffen van de regenton goed op de inhoud van de waterton. Jouw regenton aansluiten aan de regenpijp doe je met een regenton vulautomaat die je bij iedere regenton kan bijbestellen.

per pagina
12 artikel(en)

per pagina
12 artikel(en)

Regentonnen: milieuvriendelijk en stijlvol

Het hergebruiken van regenwater is milieuvriendelijk. Hoewel regenwater geen afvalwater is, wordt het in de meeste gevallen tegelijkertijd in het riool afgevoerd. Als gevolg hiervan moet de zuiveringsinstallatie onnodig veel en bruikbaar water zuiveren. Wie een regenton in de tuin zet, kan met het opvangen van regenwater eenvoudig geld besparen. Daarnaast zijn regentonnen tegenwoordig op een moderne en stijlvolle manier vormgegeven, voor een design regenton bent u bij Tuintime aan het juiste adres.

Kring om de zon, regen in de ton

In Nederland en België valt er gemiddeld 800 liter neerslag op elke vierkante meter per jaar. Kring om de zon, regen in de ton betekent daarom enerzijds slecht weer op komst. Anderzijds is regen ook gratis water, dat uit de hemel valt. Dit regenwater kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het sproeien van de tuin, het lappen van de ramen of het wassen van de auto. Kortom, het klimaat in ons land is ideaal voor het hergebruiken van regenwater door het op te vangen in regen tonnen.

Regentonnen van Tuintime.nl

Tuintime.nl biedt een ruim assortiment tonnen aan die als eyecatchers fungeren in een tuin. Het opvangen van regenwater is immers niets nieuws onder de zon. De modern en stijlvol vormgegeven tonnen van Tuintime.nl geven echter een geheel nieuwe en frisse dimensie aan dit milieuvriendelijke proces. Doordat de inhoud van deze tonnen varieert van 300 tot en met 650 liter bestaat er voor elk tuinoppervlakte een geschikt waterreservoir. Alle tonnen zijn stabiel en van hoogwaardige kwaliteit. Sommige watertonnen zijn tevens voorzien van een sierlijke geïntegreerde plantenbak, daarnaast is een regenton met een kraantje altijd een must voor een moderne regenton.

Regenton vulautomaat

Jouw regenton aansluiten op de regenpijp is heel eenvoudig met de vulautomaat voor de regenton die je telkens mee kan bestellen bij iedere waterton. Voor de aansluiting van deze regentonautomaat is het allereerst belangrijk om de afstand vanaf de grond tot de inlaatopening op te meten. Vervolgens kan de benodigde ruimte voor de regenton vulautomaat uit de regenpijp worden gezaagd en de ton via een afvoerpijpje worden verbonden. Alle aansluitingen dienen tot slot licht opgeschuurd te worden en vastgelijmd met harde PVC lijm. De regenton prijs is steeds uitstekend bij Tuintime, wij bieden een goed prijs/kwaliteitsverhouding!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen