Regen? Goed voor de tuin!

In Nederland en België is het weer een dagelijks besproken onderwerp en wordt de buienradar veelvuldig geraadpleegd om te kijken of het gaat regenen. Want regen, daar houden we niet van! Maar in tijden van aanhoudende droogte hopen we dat het gaat regenen. Helaas hebben we geen zeggenschap over wanneer het wel of niet gaan regenen. Wanneer de tuin wel een buitje kan gebruiken, maar er geen regenwolk aan de heldere hemel te bekennen is, dan biedt de regenton met kraantje uitkomst!

Regenton met kraantje; wie wat bewaart die heeft wat

Een regenton met kraan is een aanwinst voor uw tuin. In Nederland valt er gemiddeld 690 tot ruim 900 millimeter aan neerslag per jaar. Op de momenten waarop het hemelwater rijkelijk vloeit, kan het regenwater worden opgevangen in de regenton met kraan. Zo kunt u honderden liters water opslaan. In de zomermaanden juni, juli en augustus valt er gemiddeld slechts 180 millimeter neerslag. En dit zijn juist de maanden waarin de bomen en planten in onze tuin wat extra water goed kunnen gebruiken. Op zulke momenten kunt u gemakkelijk via de kraan voor de regenton water aftappen en de planten water geven.

Een kraan regenton goed voor milieu en portemonnee

Kraan voor regenton kopen

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het milieu en besparen op uw rekening van het kraanwater? Schaf dan een regenton met kraan of een kraantje voor de regenton aan. Zo kunt u gemakkelijk water tappen via het kraantje in de regenton.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen