De trampoline, kiest u voor rond of rechthoekig

Een trampoline wordt vaak geassocieerd met een ronde vorm: leuk om te zien, maar niet altijd praktisch plaatsbaar in een tuin. Gelukkig hebben fabrikanten hierover nagedacht en zijn er nu ook allerlei rechthoekige trampolines beschikbaar. In ons assortiment, onder de categorie buitenspeelgoed, vindt u een ruim assortiment met zowel een trampoline rechthoekig, rond of ovaal. Daarbij kunt u ook het formaat en toepassing afstemmen op uw wensen. De trampoline is een geluidloos en tijdloos element dat beweging voor uw kinderen stimuleert. Een aanschaf waar u lang plezier van gaat hebben. Tuintime is hiervoor jouw ideale trampoline-winkel.

Rechthoekige trampoline past in elke tuin

Een bezwaar dat mensen soms hebben voor de aanschaf van een trampoline is de ruimte die het in beslag neemt in de tuin. Zeker als de tuin van een gering formaat is, is het prettig om ook nog andere dingen te kunnen ondernemen. Daarbij is het niet wenselijk om de trampoline steeds af te moeten breken. De trampoline in rechthoekig formaat geeft uitkomst. Deze kunt u dichter bij uw borders plaatsen, waardoor de oppervlakte van de trampoline volledig benut wordt. Loze hoeken zijn er niet. Plaatst u de rechthoekige trampoline naast een schutting of muur, dan kunt u altijd kiezen voor een veiligheidsnet, zodat kinderen zich niet bezeren.

Springplezier op elk formaat trampoline

De keuze tussen een ronde of rechthoekige trampoline is vooral een persoonlijke afweging; de springkwaliteit en mogelijkheden zijn op beide vormen in ieder geval uitstekend. Binnen ons assortiment kunt u tevens kiezen voor een Pro-trampoline, die een uitstekende veerkracht garandeert. In de Pro-serie vindt u zowel ronde als rechthoekige trampolines in diverse afmetingen. Springen op een trampoline rechthoekige vorm wordt door sommige personen als gemakkelijker ervaren en de coördinatie op dit model lijkt iets eenvoudiger. Een ronde vorm, in combinatie met een veiligheidsnet, vindt men vaak leuker om te zien. Welke vorm en formaat u ook kiest, bij Tuintime bent u gegarandeerd van kwaliteit, veiligheid en een aantrekkelijke prijs.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen