Kunstgras, onderhoudsvrij en veelzijdig inzetbaar

Een prachtige uitstraling, heerlijk om met blote voeten op te lopen en de ideale speelplek voor kinderen: kunstgras, ook wel plastic grasmat genoemd. Tegenwoordig is een goede kwaliteit plastic gras niet van echt te onderscheiden, in textuur en kleur. Tuintime biedt naast grasgroen ook zes andere kleuren. Hiermee kunt u een restaurant, balkon of speelplaats bijvoorbeeld een kleurrijke uitstraling geven. Groot voordeel van plastiek gras is dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Kijk op Tuintime.be voor de verschillende grassoorten.

Eenvoudig in alle opzichten

Echt gras is leuk, maar vergt ook veel onderhoud. Zaaien, maaien, sproeien en voeden zijn regelmatig noodzakelijk om een gazon in topconditie te houden. Dit is met een plastic grasmat verleden tijd, evenals kale gazonplekken en verkleuring. Eenmaal aangelegd is het met een bladblazer eenvoudig schoon te houden. Onder alle weersomstandigheden een gazon in uw tuin of op uw balkon. Tuintime biedt naast diverse soorten plastiek gras ook alle artikelen om een plastic grasmat eenvoudig en snel zelf te leggen.

Eigentijdse uitstraling

Plastic gras is een perfecte onderhoudsvriendelijke vervanging voor een gazon. Bovendien is het uitstekend inzetbaar voor allerlei doeleinden. Voor uw binnenterras, op het balkon, bij het zwembad, in een showroom of etalage bijvoorbeeld. Wilt u het effect van een natuurlijk gazon nabootsen, kies dan voor grasgroen. Voor een eigentijds effect kunt u bij Tuintime ook kiezen voor gras van plastic in bruin, blauw, grijs, rood, wit of zwart. Of allicht een combinatie.

Diverse grassoorten

Tuintime verkoopt plastic gras dat duurzaam, kleurecht en scherp geprijsd is. Wilt u gras van plastic om kleine kinderen op te laten spelen, kies dan voor een soort met vooral zachte garen. Wordt het gebruikt als voetbalveld of horecaondergrond, ga dan voor hardere vezels. Op Tuintime.be vindt u gedetailleerde uitleg over de diverse typen plastiek gras en voor welke doeleinden deze geschikt zijn.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen