Pingpongtafel outdoor kopen

Mooi weer? Buiten pingpongen! Ben je sportief en vind je het leuk om met de kinderen of je vrienden buiten te sporten? Denk dan eens aan een pingpongtafel voor outdoor. Deze speciale pingpongtafels kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk te verplaatsen of op te bergen.

Pingpongtafel outdoor

Zet de pingpongtafel op een vlakke ondergrond, zet de wieltjes op de rem en speel tot het donker wordt. Je kunt ook de helft van de tafel rechtop zetten wanneer je niemand hebt om tegen te spelen. Wanneer je klaar bent of het winter wordt, kun je de tafel makkelijk inklappen en wegzetten in de schuur of garage. En als de lente in het land is dan breng je de pingpongtafel gewoon terug naar buiten en kan je genieten van een partijtje onder de zon, zonder dat je tafel hieronder lijdt.

Verankerde pingpongtafel outdoor

Heb je een grote tuin of ben je op zoek naar een outdoor-pingpongtafel voor bijvoorbeeld je standplaats op de camping of een gezamenlijke binnentuin, dan is het ook mogelijk dat je voor een outdoor-pingpongtafel kiest die je in de grond kunt verankeren. Deze stevige tafels kunnen tegen alle weersomstandigheden, zodat je het hele jaar door lekker kunt spelen, terwijl het nog steeds mogelijk is om de tafel op te bergen. Bij Tuintime kan je snel en makkelijk jouw pingpongtafel kopen.

Afmetingen pingpongtafel

Welke pingpongtafel voor buiten je ook kiest, qua pingpongtafel afmetingen kunnen ze nogal verschillen – vooral wanneer je ze wilt opbergen. De gewone pingpongtafels met wieltjes hebben als speelafmeting 274x152,5x76cm. Dit zijn standaardafmetingen voor een pingpongtafel. De pingpongtafels die je kunt verankeren hebben namelijk uitgeklapt dezelfde afmetingen. Opgeborgen heeft de pingpongtafel met wieltjes een afmeting van 66,5cm dikte, 187cm hoogte en 152,5 breedte. De afmetingen van een pingpongtafel die je kunt verankeren is in de opslag anders, aangezien je het tafelblad niet kunt inklappen. Hierdoor blijft het blad 274cm lang. Het verankerde voetstuk kun je in principe buiten laten staan. Ping Pong Outdoor doe je via Tuintime.nl, jouw partner in tafeltennis!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen