Pingpongballen

Naast het verkopen van tuinartikelen kunt u bij ons ook terecht voor pingpongballetjes. In ons assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen ping pong balletjes voor wedstrijden of hobbymatig gebruik. Als u op zoek bent naar tafeltennisballen zal u ze alvast vinden bij ons.

De pingpongbal

De wedstrijdbal dient een diameter te hebben van 4 centimeter met een gewicht van 2,7 gram. Ook moet het balletje zuiver rond zijn. Het pingpongballetje heeft nooit een glimmende uitstraling en wordt gemaakt van een kunststof genaamd celluloid of een soortgelijk kunststof. De pingpongbal dient bij een val van een hoogte van 30 centimeter minimaal 23 en maximaal 25cm terug te stuiteren. Pingpongballetjes mogen van verschillende kleuren zijn, maar dienen wel een kleur te hebben. In ons assortiment kunt u kiezen uit de kleuren wit, geel en oranje. Om het speltempo te vertragen werd na de Olympische Zomerspelen van 2000 besloten om de diameter van de pingpongbal van 38 millimeter te vergroten naar 40 millimeter. Mede hierdoor is het spel beter te volgen voor toeschouwers.

Pingpongballetjes kopen

Onze pingpongballetjes kan je kopen per 3 samen met 2 pingpongpaletten. Hiervoor hebben wij met de "Record" een zeer goedkope oplossing waarmee u meteen aan de slag kan. Deze pingpongballetjes samen met de pingpongbats koop je voor slechts €9.99! Een echt buitenkansje om te schitteren samen met jouw pingpongtafel van Sponeta! Tafeltennisballetjes schaf je makkelijk aan bij Tuintime.nl.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen