Meer privacy met een paravent

Er zijn van die momenten dat u wenste dat de wind niet steeds de servetjes van tafel blies en dat het net iets warmer zou zijn als het niet zo tochtte. Daar onze tuin steeds meer gebruikt wordt als leefruimte is het niet verwonderlijk dat er ook paravents voor in de tuin zijn ontwikkeld. Tuintime heeft naast meerdere soorten zonweringen voor in de tuin nu ook een paravent te koop waarachter u heerlijk uit de wind zit. De stof van de paravant is half transparant van een open geweven structuur. Zo kunt u er toch nog iets door waarnemen terwijl u in volledige privacy erachter zit.

Waarom bij Tuintime een paravent kopen?

Tuintime, uw tuinvriend voor de complete leeftuin, is uw specialist in buitenspeelgoed voor de kinderen, hottubs voor de levensgenieters en mooie tuinbanken- en stoelen voor de drukke families. Tuintime heeft alles voor uw tuin makkelijk op één website. U bestelt makkelijk in één keer meerdere artikelen en binnen enkele dagen staan ze bij u in de tuin. U heeft net een tuinhuisje gezet en de begroeiing heeft nog wat tijd nodig of uw balkon biedt wel erg veel inkijk? Met een handige wand-paravant of vouw-paravent creëert u in een handomdraai een prettige zithoek.

Bestel nu uw paravent online

De paravents van Tuintime zijn er in vouwschermen van drie of vijf elementen met een stevig buizenframe wat u stevig in de bodem steken kunt. Afhankelijk van het interieur van uw tuin en de kleuren van uw tuinmeubelen kiest u voor een inklapbaar tochtscherm met een wit of grijs buizenframe. De doeken zijn in een warme abrikooskleur of neutrale grijs/beige tint verkrijgbaar. De makkelijkste manier om een paravent te kopen is hem vandaag nog online bij Tuintime te bestellen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen