Parasols aanbieding

Tuintime is een online tuincentrum en bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse handige tuinartikelen. We beschikken onder andere over bloembakken, kunstgras en regentonnen, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse unieke parasols. In onze webwinkel kunt u kiezen voor de voordeligste parasols. Heeft u een schaduwplek nodig in uw tuin? Bekijk dan eens ons aanbod van parasols.

Het aanbod van parasols

Een parasol zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen in de schaduw, maar komt ook goed van pas bij regenachtig weer. Onze ruime exemplaren beschikken over een waterafstotende stof en zo zorgen ze ervoor dat u ook bij nattigheid gewoon in uw tuin kunt blijven zitten. We hebben dikwijls interessante parasols aanbieding prijzen en zo kunt u voordeling uw favoriete exemplaar uitkiezen om straks heerlijk onder te gaan ontspannen.

Windschermen

Bent u meer op zoek naar bescherming tegen de wind? Dan kunt u bij ons natuurlijk ook diverse handige windschermen aanschaffen. We beschikken bijvoorbeeld over zowel enkele als dubbele windschermen, zowel voor het balkon als voor het terras. Beide types schermen worden aangeboden in de kleuren naturel en antraciet.

Accessoires en parasol-aanbiedingen

Ook voor parasol-accessoires kunt u uitstekend in onze webwinkel terecht. Kiest u bijvoorbeeld onze handige Leco afdekhoes, geschikt voor het afdekken van de Leco ovale parasol. Bij Tuintime treft u vaak een interessante parasolaanbieding aan. Profiteer van onze aanbiedingen en neem voordelig (en ontspannen) plaats onder uw nieuwe schaduwplek.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen