Nu palmbomen kopen

Wilt u een palmboom kopen? De mooiste exemplaren vindt u bij Tuintime.nl. Ruime keuze en lage prijzen; breng het zonnige zuiden in uw tuin met een palmboom van Tuintime!

Nu palmbomen kopen

Tuintime heeft palmbomen te koop die het in ons klimaat goed doen. Zo heeft Tuintime de trachycarpus fortunei te koop, een boom die voldoende hardheid heeft om het ook bij lagere temperaturen goed uit te houden. Zo is er dus een palmboom te koop die ook in uw tuin niet zal misstaan en wat belangrijker is: een palmboom die het ook in ons klimaat blijft doen. Wilt u een trachycarpus fortunei kopen, kijk dan eens naar het aanbod van Tuintime, want u vindt er verschillende maten palmen te koop.

Winterharde palmbomen te koop

Omdat onze winters koud kunnen zijn, zijn de palmen van Tuintime hierop berekend. Ze zijn dus winterhard. Wel zult u bij een strenge winter maatregelen moeten nemen om te voorkomen dat de boom het niet overleeft. Met de juiste verzorging kunt u ervoor zorgen dat uw palmboom het goed blijft doen. Vraag bij twijfel advies bij Tuintime, zodat u zeker weet dat u de juiste verzorging biedt.

Een tropisch gevoel in eigen tuin

Met een mooie palm in uw tuin hoeft u bijna niet meer met vakantie te gaan. In uw hangmat genieten van het zonnetje krijgt een extra dimensie als u kunt uitkijken op een palmboom alsof u in Zuid-Frankrijk of in Egypte zit. Bent u van plan een palmboom te kopen, kijk dan eens naar het aanbod van Tuintime, want palmbomen kopen is iets wat u niet iedere dag doet en bij Tuintime weet u dat er palmbomen te koop zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig opgekweekt. De kenner weet: een trachycarpus fortunei te koop, betekent een goede, winterharde palmboom te koop.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen