Ovale trampoline

U zoekt een trampoline voor een kleine of smalle tuin? De ovale trampoline is compacter dan een ronde trampoline en veerkrachtiger dan een vierkante trampoline. Op Tuintime.nl bieden we een uitgebreide keuze aan verschillende soorten en maten trampolines, dus ook een mooie trampoline ovaal. Op Tuimtime.com kunt u naast trampolines ook accessoires voor trampolines kopen, inclusief veiligheidsnetten, afdekzeilen, trappetjes en onderhoudsmiddelen.

Soorten trampolines

Een trampoline in de tuin is populair bij kinderen en bij volwassenen. Even springen op een trampoline verbrandt de nodige calorieën en door de veerkracht van de trampoline wordt de kans op blessures verkleind. Het zijn dus niet alleen kinderen die zich vermaken op een trampoline, ook heel veel volwassenen doen oefeningen op een trampoline in de tuin. Echter, niet iedere tuin is geschikt voor het plaatsen van een ronde trampoline. Vooral wanneer de tuin langwerpig en smal is, dan zijn een ovale trampolines een goed alternatief. Deze trampoline lijkt een beetje op de vierkante trampoline, maar door de afgeronde hoeken zijn de springveren beter verdeeld rondom de trampoline. Dit resulteert in meer veerkracht en een sterker springbed. De trampoline met ovaalvorm is dan ook beter geschikt voor volwassen dan een vierkante trampoline.

Ovalen trampoline voor kinderen

De trampoline met ovaalvorm is handig van formaat voor een langwerpige tuin of kleine tuin. Naast het feit dat de veren beter verdeeld zijn en dus ook meer gewicht kan dragen, heeft een ovale trampoline nog meer voordelen. Voor een vierkante trampoline is het niet altijd eenvoudig om een geschikt veiligheidsnet te kopen welke ook in de hoeken goed aansluit. Een trampoline in ovaalvorm heeft geen echte hoeken maar afgeronde hoeken. Een veiligheidsnet is voor dit type trampoline goed te monteren waardoor de trampoline ook geschikt is voor de allerjongste kinderen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen