Opzetzwembad voor iedereen

Uitpakken, uitrollen en vullen. Zo begint het zwembadplezier in uw eigen tuin met een Intex opzetzwembad. Naast hottubs en kinderzwembaden heeft Tuintime nu ook Intex-opzetzwembaden in meerdere maten en uitvoeringen. De voordelen van een opzetbad ten overstaan van een opblaasbad is het formaat en de duurzaamheid. Door het gebruik van een zeer hoogwaardige vinylsoort is de kans op lekkage bij een opzetzwembad van Intex tot een minimum gereduceerd.

Zwembad en opzet als complete kit

Tuintime levert geen half werk. Naast een uitgebreide collectie tuinmeubelen, volledig uitgeruste kweekkassen en complete zelfbouwpakketten tuinhuizen ontbreekt er ook niets in de kits van onze opzet zwembaden. Het rijke pakket aan onderdelen van onze opzetzwembaden bestaat uit een dik grondzeil, afdekzeil met luchtgaatjes en een zwembadladder alsmede diverse accessoires voor het behoud van de waterkwaliteit en een handleiding op dvd.

Bij de kleinste modellen is de zwembad opzet van kunststof en lichtgewicht aluminium. Dit maakt het Intex-opzetzwembad eenvoudig op te zetten, en op te bergen in de winter. De grotere opzetzwembaden van Intex zijn meer berekend op permanente plaatsing. Metalen, houten of kunststof platen in de wand bieden extra stevigheid tegen de druk van het water. De gehele zwembadopzet wordt vervolgens stevig bijeen gehouden door een sterke liner rondom.

Overwinteren van het opzetzwembad

Zoals gezegd kunnen de kleine opzetbaden makkelijk opgeborgen worden in de winter. Het bespaart u een hoop schoonmaakwerk en u doet langer met uw opzetbad. Met een groter opzetzwembad van Intex is dat zo goed als niet mogelijk. Tijdens de winter koppelt u alle leidingen los en stopt ze af om leeglopen van het bad te voorkomen. De pomp bergt u vorstvrij op en het complete zwembaden opzet dekt u het beste goed af onder een stevig afdekzeil.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen