Oplaadbare Led-zaklamp kopen? Bij Tuintime natuurlijk!

Bent u op zoek naar een goede zaklamp? En zijn efficiënt energieverbruik en milieuvriendelijkheid voor u daarbij belangrijke criteria? Dan is een oplaadbare led zaklamp wellicht iets voor u. Op Tuintime vindt u diverse oplaadbare led zaklampen, voor diverse doeleinden te gebruiken en binnen iedere prijsklasse.

Led zaklamp

De voordelen van een led zaklamp

Dankzij de technologische ontwikkelingen, zijn led-zaklampen de conventionele zaklamp voorbijgestoken wat betreft lichtopbrengst, efficiëntie en techniek. Een led-zaklamp geeft een helder licht en verbruikt daarbij weinig energie. Dit komt omdat 90% van de beschikbare energie omgezet wordt in licht en slechts 10% in warmte. Bij conventionele lampen, zoals de gloeilamp, is dat juist andersom. Dit zorgt er ook voor dat led lampen minder heet worden, waardoor ze veiliger te gebruiken zijn, ook door kinderen.

Led-lampen gaan veel efficiënter om met de beschikbare energie, waardoor de brandtijd per batterijlading aanzienlijk hoger is dan met een gewone zaklamp. Wanneer u een zaklamp langdurig en veelvuldig wilt kunnen gebruiken, is dat mooi meegenomen, net als het feit dat uw led zaklamp oplaadbaar is.

Wanneer is een oplaadbare zaklamp led geschikt voor u?

Een oplaadbare led-zaklamp werd vroeger vooral professioneel gebruikt, bijvoorbeeld door monteurs en politie- en hulpdiensten. Tegenwoordig kiezen ook particulieren steeds vaker voor het gebruiksgemak van een oplaadbare led-lamp. U hoeft dan niet altijd extra batterijen op zak te hebben voor het geval dat uw zaklamp besluit ermee te stoppen. Maar u kan uw zaklamp eenvoudig opladen door ze in te pluggen in het oplaadsysteem, zonder dat u van accu of batterij moet wisselen. Dat scheelt niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Bovendien is uw zaklamp altijd klaar om opnieuw te gebruiken.

Gebruikt u uw zaklamp echter slechts sporadisch, dan kiest u beter voor een zaklamp op batterijen, omdat het nadelig werkt als u uw opblaasbare zaklamp langer dan noodzakelijk in het oplaadsysteem laat zitten.

Bij Tuintime bent u aan het juiste adres voor led-zaklampen. Bij ons vindt u zowel oplaadbare led-zaklampen als led-zaklampen op batterijen van gerenommeerde merken zoals Led Lenser en Coleman.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen