De perfecte kunstgras-ondergrond

Waar wordt kunstgras tegenwoordig niet voor gebruikt? De ongekende opkomst in recente jaren is niet in de laatste plaats te danken aan de sportwereld die de mogelijkheden van deze innovatieve techniek al snel zag. Kostenbesparend, met behoud van kwaliteit én gemakkelijk in het onderhoud: kunstgrasmatten voor ondergrond zijn van alle markten thuis. Behalve op sportvelden is de ondergrond kunstgras ook steeds vaker bij particulieren aan te treffen. Men kan zelfs spreken van een kleine kunstgras-explosie in de lage landen. Met Tuintime geeft u een natuurlijk tintje aan uw omgeving.

Altijd frisse kleuren met kunstgras voor de ondergrond

De mooiste dagen van het jaar zijn voor veel mensen de dagen dat alles bloeit en groeit. Helaas is dat in dit deel van de wereld niet het hele jaar door. Om toch het nodige groen - of andere kleuren naar keuze - te behouden in de koude perioden zijn er tal van matten beschikbaar die op allerlei gebieden verschillen. Veel mensen zien de voordelen van deze op maat aan te passen ondergrond, die perfect past in de meest uiteenlopende tuinen, balkons, gazonnetjes of zelfs woonkamers en kiezen voor kunstgras leggen op ondergrond.

Wat zijn uw wensen?

Afhankelijk van uw voorkeur ontstaat er een kunstgrasmat waar u mee thuis kunt komen. Gaat u voor de natuurgetrouwe ondergrond met kunstgras? Dan zijn er verschillende soorten groen die in een mat zijn verwerkt; bij echt gras is het toch ook niet zo dat de hele grasmat even egaal en precies is gekleurd? Hebt u juist wel een voorkeur voor egale matten in een kleur van een bepaalde lengte, met een bepaalde hardheid? Geen probleem, omdat Tuintime verschillende typen garen heeft liggen, is de juiste kunstgras leggen op uw ondergrond een koud kunstje. Nooit meer stress om het grasmatje dat niet wil groeien en geen kinderen of dieren meer die het gras kapot trappen. Kunstgras zorgt voor een blijvende kwaliteitsmat met een duurzame looptijd. Een heerlijk gevoel.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen