Lekker! Groenten uit eigen moestuin

Er is niets zo gezond als groenten en fruit uit de moestuin. Enkele vierkante meters grond in een zonnig hoekje van uw tuin is al genoeg voor een kleine moestuin te beginnen, zelfs op een balkon in een grote patiokas kunt u heel makkelijk een mini-moestuin creëren. Trek in zelfgekweekte aardbeitjes en eigen radijsjes? Wacht niet langer en start nu op Tuintime.nl met een moestuin maken. 

De moestuin voor beginners

We herinneren ons vast onze opa nog wel die in het voorjaar dagenlang met zaadjes en potgrond in de weer was; zorgvuldig overgehouden van het vorige jaar om opnieuw een rijke moestuin te maken. Dat is nu niet meer nodig. Als we tegenwoordig een moestuin aanleggen in de tuin kiezen we voor de makkelijke moestuin. Tuintime.nl heeft alles wat u nodig heeft voor een fijne moestuin waar u tot ver in de winter uit kunt eten.

Exotische groenten uit eigen moestuin

Ideaal voor het opkweken van plantjes, het kweken van aubergines, paprika of tomaten zijn de tuinkassen of folietunnels van Tuintime.com. Tuinkassen kunnen bij gebrek aan ruimte zelfs tegen muren geplaatst worden en ook een foliekas is goed in een mini-moestuin of over bloembakken op een balkon toe te passen. Voor de wat grotere moestuinen zijn folietunnels ideaal. Zodra uw planten groter worden en geen bescherming meer nodig hebben, rolt u eenvoudig de folie op en uw planten hebben direct de ruimte.

De makkelijke moestuin

Als u voor het eerst een moestuin gaat aanleggen is het beste dat u begint met leuke en makkelijke groenten. Wat radijs, een paar tomatenplanten en keukenkruiden zijn ideale gewassen voor in een moestuin voor beginners. Ze doen het natuurlijk ook goed in een kleine moestuin en zelfs in de bloembakken van Tuintime.nl of in een moestuinserre. Jouw moestuin aanleggen in de tuin is zeer simpel, zeker voor wie een eigen moestuin wil beginnen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen