Bestel uw moderne tuinhuizen online

Bent u op zoek naar een modern tuinhuis, dan vindt u op www.tuintime.nl vast en zeker een modern tuinhuisje dat aan al uw wensen voldoet. Wij bieden u een ruim gamma moderne tuinhuizen die voor veel doeleinden te gebruiken zijn. Met behulp van de handige tekeningen zet u stap voor stap uw eigen blokhut, chalet of tuinhuis in elkaar. Met de moderne tuinhuisjes van Tuintime.nl maakt u uw tuin helemaal compleet. 


Een modern tuinhuis van topkwaliteit 
Een tuinhuis is allang niet meer een oubollig houten bouwsel. Tegenwoordig kunt u kiezen uit veel eigentijds vormgegeven varianten. Zo is model Helena 300 een zeer modern tuinhuisje, gemaakt van Noord-Europees vurenhout en voorzien van een dubbele deur met plexiglas. Het zadeldak geeft dit model een strakke maar toch sfeervolle uitstraling.

Een tuinhuisje dat er modern uitziet

Olga, verkrijgbaar met of zonder overkapping, is een strak vormgegeven tuinhuis zonder overbodige tierlantijnen. Met dit model creëert u een heerlijk buitenverblijf in uw eigen achtertuin. Indien gewenst kunt u in de overkapping deels afsluiten met inbouwwanden. Op onze website vindt u alle mogelijkheden en nadere gegevens over de diverse modellen moderne tuinhuizen.

Uw tuinhuis modern afwerken

Ook door middel van kleurgebruik kunt u uw tuinhuisje een modern uiterlijk geven. Kies een trendy kleur die perfect past in het kleurenschema van uw tuin. Op onze website bent u verzekerd van een betrouwbaar en veilig betaalsysteem. Al onze tuinhuizen worden zonder verzendkosten bij u afgeleverd. Bestel vandaag nog een scherp geprijsd tuinhuis dat modern is en waar u vele jaren plezier van zult hebben. Voor tuinhuizen die modern zijn, ben u bij Tuintime aan het juiste adres.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen