Ligstoelen geven de tuin een andere dimensie

Nog even en het zomerseizoen breekt weer aan. Tijd voor relaxen in de tuin op een ligstoel. Met een ligstoel in de tuin is ontspannen niet zo moeilijk. In combinatie met een boek en een fris glas drinken is een ligstoel buiten puur genieten. 

Ligstoel in de tuin

Ligstoelen voor buiten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er houten ligstoelen voor buiten die comfortabel liggen met een zacht, dik kussen of aluminium ligstoelen met een ligoppervlak van kunstvezelweefsel. Sommige ligstoelen voor buiten zijn voorzien van weer- en uv-bestendige kussens, waarmee de stoel ook op een regenachtige dag buiten kan blijven staan. Handig, als de ligstoelen buiten staan in een onverwachte regenbui. De kussens zijn in no time droog, zodra de zon weer door de wolken komt, kunt u weer genieten in de ligstoel.

In de relaxstand

Sommige ligstoelen voor de tuin hebben een gemonteerd zonnescherm voor het gezicht, waardoor een boek lezen een aangename bezigheid is. Een verstelbare rugleuning maakt dat een ligstoel voor buiten op de juiste stand altijd lekker zit of ligt. Een ligstoel is er mét voetensteun of zonder. Met voetsteun maakt dat ligstoelen in de tuin bijna als bed gebruikt kunnen worden, zonder voetsteun is een ligstoel een stoel die net wat relaxter zit dan een rechte stoel.

Ogen dicht en ontspan

Voor wie na het avondeten even lekker zijn ogen sluit, kan dat in de zomer in jouw tuin in een ligstoel doen. Met comfortabele ligstoelen buiten en een ondergaande zon die met de laatste warmtekracht nog wat energie geeft, kunt u uw batterij weer helemaal opladen. En zet u de rugleuning weer wat rechter, dan heeft u een ontspannen houding voor een kopje koffie. Een ligstoel in de tuin geeft in de tuin vertoeven een andere dimensie. Goedkope ligstoelen vind je bij Tuintime, want wie wil er nog geen tuinligstoel?

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen