Led-zaklamp nodig? Ruime keuze bij Tuintime!

Dankzij de recente ontwikkelingen in led-verlichting, kan een led-zaklamp zeer compact en licht zijn en toch een helder licht over een grote afstand verspreiden. Ideaal als u gaat backpacken of kamperen. Wanneer u op zoek bent naar een degelijke en betrouwbare led zaklamp, dan kan u bij Tuintime goed terecht.

De voordelen van led zaklampen

Door de grote evolutie in led-technologie zijn zaklampen steeds vaker voorzien van led-lampen. Deze zaklampen geven een zeer helder licht en kunnen nu ook een grote reikwijdte halen. Een led-zaklamp heeft als grote voordeel dat ze energie zuinig is en veel langer meegaat dan een conventionele zaklantaarn. Led-lampen zetten de energie namelijk voor 90 procent om in licht, waarbij slechts 10 procent in warmte wordt omgezet. Dit maakt dit soort zaklamp niet alleen efficiënter qua energieverbruik maar ook veiliger, omdat de lamp niet zo heet wordt.

Led zaklamp

Ook wat betreft lichtopbrengst bent u met een zaklamp op led beter uit: sommige led-zaklampen hebben een lichtopbrengst van honderden tot soms duizend(en) Lumen, wat 30 tot 100 keer hoger is dan de oude vertrouwde zaklamp, die doorgaans 10 tot 70 Lumen opleverde. Hoe hoger het aantal Lumens per Watt, hoe energiezuiniger de lamp is. Gecombineerd met lenzen en reflectoren kunnen deze zaklampen led hun lichtbundel over een grote afstand laten schijnen. Dit was voorheen eigenlijk nog het enige criterium waar halogeen-zaklampen ‘beter’ in waren.

Ruime keuze in led zaklampen op Tuintime

Op Tuintime vindt u een groot aanbod zaklampen van gerenommeerde merken zoals Led Lenser en Coleman. Wij hebben led-zaklampen voor occasioneel en professioneel gebruik.

Wanneer u een led-zaklantaarn wilt kopen, is natuurlijk ook de brandtijd een belangrijk criterium. Bij ons vindt u led-zaklampen met een brandtijd van enkele uren tot enkele tientallen uren per batterij- of acculading. Sommige zaklampen zijn voorzien van een vaste accu, maar meestal werken ze op batterijen en/of oplaadbare accu. Een oplaadbare zaklantaarn led is altijd handig. 

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen