Kunstgrasmatten erg populair

In de sportwereld weten ze het al langer: een kunstgrasmat werkt. In tuinen, gazons, plantsoenen en balkons zijn ze dan ook steeds nadrukkelijker aanwezig: kunstgrasmatten. Er zitten tal van voordelen aan de matten, die daarmee perfect voldoen aan de wensen van de moderne consument. Door de verbeterde techniek zijn de kunststof grasmatten de laatste jaren geperfectioneerd en in sommige gevallen niet meer van echt te onderscheiden. Tuintime.nl geeft u de keuze uit kunstgrasmatten van verschillende kleuren, samenstelling en lengte. Op die manier wordt de tuin of het gazon binnen de kortste keren een groene oase waar u weinig meer aan hoeft te doen. Een kunstgrasmat geeft zo meer kleur aan uw tuin. Een nep grasmat ziet er onnatuurlijk uit, zegt u? Niet met het kunstgras van Tuintime!

Voordelen aanschaf kunststof grasmatten

Het grootste voordeel van een kunststof grasmat is dat ze perfect op de wensen van het individu worden afgestemd. Dit betekent in de praktijk dat als u bijvoorbeeld een zachte mat nodig heeft, omdat u jonge kinderen heeft, er talloze opties mogelijk zijn. Enkele keuzemogelijkheden zijn onder andere de hardheid van het gras, de verschillende kleuren die in een kunststof grasmat zijn verwerkt, of het mee buigt als iemand er op gaat zitten en welke garen het best past bij die wensen.

Een nep grasmat betekent eenvoudig onderhoud

Kunstgras staat bekend om het eenvoudige onderhoud waarbij het voornamelijk handig is om met een bladblazer vuil tussen de sprieten van de mat weg te blazen. Er zijn geen tripjes naar het tuincentrum voor nodig om nieuwe graszoden te kopen of ze weer helemaal opnieuw te planten. Elke lente, zomer, herfst en winter ligt er een fijn gekleurde mat die altijd te gebruiken valt, 365 dagen per jaar. De matten zijn water afwerend en gaan bovendien lang mee. Daarmee zijn ze een duurzame investering en heeft u er lang plezier van. Met nauwelijks onderhoudswerkzaamheden, de fijne kleuren en de lage kosten is kunstgras de ideale partner voor een natuurgetrouwe tuin. Kunstgrasmatten schaf je makkelijk en voordelig aan bij Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen