test

Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras op jouw balkon of in je tuin, het kan allemaal. Van wit kunstgras tot zwart kunstgras je kan het hier allemaal terugvinden. Je berekent best eerst even de oppervlakte (m²) waar je jouw gekleurd kunstgras wil plaatsen. Bij Tuintime kan je het aantal m² kunstgras doorgeven dat je wil bestellen, met een minimum van 20 m². Daarnaast kan je ook de breedte van de kunstgrasrol kiezen: 2 meter of 4 meter.

per pagina
7 artikel(en)

per pagina
7 artikel(en)

Gekleurd kunstgras

Geef uw tuin nieuw elan met gekleurd kunstgras. Met de veelzijdige Living Colours collectie van Namgrass legt u eenvoudig een duurzaam gazon in originele kleuren, wit kunstgras, zwart kunstgras, noemt u maar op. Waar u maar wilt: leg gekleurd kunstgras op het balkon, in de tuin, de oprit, speelplekken of in winkels. Bestel bij Tuintime online eenvoudig gekleurd kunstgras tegen prijzen die u nergens anders vindt.

Voordelen kunstgras

Waarom kiezen voor kunstgras? Kunstgras is makkelijk in onderhoud. Wanneer het gelegd is, hoeft u er bijna niets meer aan te doen. Dus maaien, sproeien en zaaien hoort tot het verleden. Net als kale plekken in het gazon. Met gekleurd kunstgras zult u bovendien nooit meer last hebben van verkleuringen.

Keuze kunstgras gekleurd

Living Colours is een lijn kunstgras die veel mogelijkheden biedt. Natuurlijk is er een groene variant die onder alle weersomstandigheden voor een prachtig artificieel gazon zorgt. Bent u op zoek naar een minder klassieke oplossing, dan zijn er diverse kleurige variaties. Of wat dacht u van een combinatie van zwart kunstgras met wit kunstgras?

De vele mogelijkheden van kunstgras

Vanzelfsprekend is de tuin een perfecte plek om gekleurd kunstgras te gebruiken. Maar denk ook eens aan kunstgras in het zwart als bescherming rond speelplekken. Of vrolijk met gekleurd kunstgras het balkon op. Bovendien is kunstgras met een kleur interessant voor gebruik in commerciële omgevingen als winkels en showrooms. Voor binnen of buiten, Tuintime heeft gekleurd kunstgras met prijzen die uniek zijn. Kies voor gemak en degelijkheid in spannende kleuren met de Living Colours-collectie van Namgrass.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen