test

Kunstgras

Kunstgras in je tuin geeft je een groot gemak: het onderhoud van kunstgras is veel eenvoudiger want je moet geen gras meer maaien. Bij Tuintime kan je verschillende soorten kunstgras ontdekken. Daarnaast is er ook een aanbod gekleurd kunstgras. Wanneer je zelf je kunstgras wil plaatsen heb je lijm en andere spullen nodig.

Overzicht subcategorieën van Kunstgras

Kunstgras: natuurgetrouw en onderhoudsvriendelijk

Wie aan een strak groen grasveld denkt, denkt niet direct aan kunstgrasmatten. Toch heeft een kunstgazon veel voordelen: het is altijd groen, behoeft weinig onderhoud en is vaak niet van echt gras te onderscheiden.

Op het sportveld maar ook in de tuin

Kunstgras is in opkomst. In de sportwereld is het nepgras geaccepteerd, sporten op kunstgrasmatten kan bijna altijd doorgaan en de sporters worden minder snel vies. Maar niet alleen sportvelden met een kunstgras tapijt zijn beschikbaar, ook een stukje kunstgras in de tuin is mogelijk. Voor een tuin met kinderen, voor bij het zwembad, een stukje gras op het balkon, er zijn veel doeleinden voor het kunstgras in de tuin te bedenken.

Goedkoop kunstgras kopen

Veel soorten kunstgras zijn beschikbaar, in verschillende prijsklassen. Kunstgras is goedkoop, omdat het zo goed als geen onderhoud nodig heeft. Aanleggen en af en toe instrooien met granulaat is voldoende. Kosten worden gespaard, de grasmaaier kan de deur uit of de frequentie van het tuinmanbezoek kan omlaag. Aanbiedingen zorgen ook voor goedkoop kunstgras, dat scheelt veel geld per vierkante meter. Ook in aanleg kan veel prijsverschil zijn. Wie zich vooraf goed informeert en de verschillende aanbiedingen vergelijkt kan het kunstgras goedkoop laten aan leggen.

Kunst maar toch natuurgetrouw

Door in het kunstgazon verschillende kleuren groen te verwerken kan nepgras er heel echt en natuurgetrouw uitzien. Echt gras is immers ook niet egaal van kleur. Verschillende hardheid van het garen bepalen hoe het veld aanvoelt. Wie kleine kinderen wil laten kruipen op het kunstgras, kiest voor een veld van zacht garen. Verschillend garen kan ook zorgen voor het wel of niet overeind veren van het gras. Kunstgrasonderhoud is trouwens heel erg simpel via een bladblazer. De soorten vergelijken door middel van stalen voelen en bekijken kan helpen uw keuze voor het juiste kunstgras voor de tuin te bepalen. Het kunstgras is op rol verkrijgbaar.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen