Kunstgras prijzen

Wil je kunstgras in de tuin, het balkon of je dakterras, dan kun je via Tuintime.nl kunstgras kopen tegen voordelige prijzen. Wij kopen groot in, waardoor we de prijzen voor kunstgras voor jou laag kunnen houden. Dan hoef je alleen nog uit de verschillende varianten kunstgras te kiezen.

Kunstgras te koop

Er zijn heel veel verschillende soorten kunstgras te koop en bijna niet van echt te onderscheiden. Je kunt kunstgras krijgen die heerlijk zacht is met lange vezels, maar ook met korte, stuggere vezels. Deze laatste is vooral geschikt om te gebruiken als sportveldje. Door de verschillende soorten zijn er ook verschillende prijzen voor kunstgras.

Inclusief BTW

Soms denk je dat je een goede deal hebt gevonden wat de prijs voor kunstgras betreft, maar dan kom je er bij het afrekenen achter dat de prijs van kunstgras exclusief BTW was. Die deal verandert dan ineens in een duur grapje. Daarom vind je bij ons alleen maar de kunstgras prijzen inclusief BTW. Weet je tenminste meteen waar je aan toe bent.

Kunstgras prijzen

Wat kost kunstgras? De verschillende soorten kunstgras matten hebben ook verschillende prijzen. De prijs hangt af van de kwaliteit van de vezels en het soort kunstgras. Wij houden de prijzen echter laag per vierkante meter. De prijs per m2 kan variëren tussen de € 11,50 en € 47. Wij bieden namelijk lage prijzen tegen de kostprijs van kunstgras aan. Om deze prijs tegen de kostprijs van kunstgras aan te houden is de minimum afname 20 vierkante meter per bestelling.

Het mooiste veldje

Nu hoef je alleen nog maar te kiezen welk kunstgras je balkon, dakterras of tuin mag gaan sieren. En als je daar niet uitkomt, kun je altijd de Online Keuzehulp raadplegen. De prijzen voor België en Nederland zijn gelijk bij Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen