Kas kopen

Wanneer we bij het tuinkassen kopen voor een goedkope tuinkas gaan, doen we er verstandig aan er direct een kweektafel bij te nemen. Zeker als we net beginnen met tuinieren onder glas storten we ons veel te snel op iedere voordelige kas te koop aanbieding. Omdat in advertenties en op sites waar tuinkassen te koop worden aangeboden een kweektafel niet altijd staat aangegeven nemen we onwillekeurig aan dat ook in een goedkope kas deze standaard aanwezig is.

Waar nog meer op letten bij een tuinkas kopen

Een plantenkas kopen kan eigenlijk pas als u besloten hebt wat u erin wilt gaan kweken. Allereerst moet de te koop tuinkas u aanstaan en waakt u ervoor om een te kleine kas kopen. Er zijn genoeg goedkope kassen te koop die uitermate geschikt zijn voor de teelt van bladgroente, wat radijsjes en een paar tomaten. Wanneer u bijvoorbeeld de kas in de winter wilt gaan isoleren en/of verwarmen verkiest u beter een gerenommeerde firma die nieuwe kassen te koop aanbiedt boven een tweedehands handelsplaats waar iedereen zijn tuinkas te koop aan kan bieden.

Beter solide plantenkas kopen

Een goede kas kopen zal op de lange duur letterlijk en figuurlijk zijn vruchten afwerpen. Een niet al te goedkope tuinkas zal niet gauw rotten en is makkelijk verplaatsbaar. Dit betekent dat u wanneer u uit uw kas gegroeid bent zelf uw oude kas te koop kunt zetten. Met de ervaring die u heeft opgedaan met uw eerste tuinkas kopen zet u nu heel makkelijk uw kweektafels samen met de oude tuinkas te koop. Daardoor zult u met het kassen te koop zetten en het contact met mensen die simpele 'kas te koop'-kattebelletjes achterlieten op een prikbord, geen kat in de zak meer kopen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen