test

Tenten

Tuintime heeft een groot aanbod kampeertenten van verschillende merken. Heb je veel plaats nodig dan neem je best een kijkje bij de tunneltenten. Koepeltenten zijn heel erg stevig, makkelijk op te zetten en handig in gebruik. Met een pop-up tent staat jouw tent in enkele seconden recht. Ga je trekken, dan sleur je best niet te veel gewicht mee en is een lichtgewicht tent een goede oplossing.

Tenten online kopen? Bij Tuintime moet u zijn!

Wie als buitenmens van kamperen houdt, kampeert het liefst met een tent, want dan kan u optimaal genieten van de natuur. Er zijn heel wat verschillende soorten tenten op de markt. Heeft u nog een fijne tent nodig? Tuintime biedt u een groot aanbod kampeertenten in verschillende formaten en modellen, en van verschillende merken. Voor ieder budget vindt u bij Tuintime de geschikte kampeertent.

Wat is een goede camping tent?

Wat voor u een ‘goede’ tent is, hangt af van waar u ze voor wilt gebruiken. Gaat u kamperen in een warm of juist een koud land? Kampeert u voor een paar dagen of gaat u enkele weken op kampeervakantie? Blijft u tijdens de vakantie op één plaats, of trekt u van camping naar camping? Hoeveel personen wilt u een comfortabel onderkomen bieden in de camping tent?

Door met al deze factoren rekening te houden, komt u uiteindelijk uit bij de kampeertent die het meest geschikt is voor u.

Sowieso is de waterbestendigheid een belangrijk aandachtspunt wanneer u een tent koopt. Door het tentdoek en grondzeil van een acryl, aluminium of polyurethaan coating te voorzien, is uw camping tent bestand tegen vocht en water. De waterbestendigheid wordt uitgedrukt in mm waterkolom. Vanaf 1.500 mm is een tentdoek waterdicht, maar omdat de coatinglaag na gebruik begint te slijten, is waterbestendigheid tussen 2.500 mm en 5.000 mm voor het tentdoek en tussen 5.000 mm en 10.000 mm voor het grondzeil beter.

Tenten online bestellen bij Tuintime

Tuintime heeft voor u een ruim en divers aanbod camping tenten. U vindt bij ons tunneltenten, koepeltenten, pop up tenten en lichtgewicht tenten. Wij hebben verschillende 2 persoons tenten en 4 persoons tenten, maar ook tenten die voor een hele familie geschikt zijn.

Bij Tuintime kan u uw favoriete tent online bestellen: snel, makkelijk en veilig!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen