test

Luchtbedpomp

Jouw luchtbed op een eenvoudige manier opblazen doe je met een luchtbedpomp. De meest eenvoudige manier om jouw luchtbed snel op te blazen is met een elektrische luchtbedpomp.

per pagina
3 artikel(en)

per pagina
3 artikel(en)

Luchtbedpomp nodig? Kijk op Tuintime voor luchtbedpompen

Een luchtbed biedt een comfortabele slaapplaats tijdens het kamperen of gewoon bij u thuis, als logeerbed. Hoe gebruiksvriendelijk een luchtbed is, hangt niet alleen af van het comfort en de kwaliteit van het bed zelf maar zeker ook van hoe snel het luchtbed gebruiksklaar is. Met een luchtbedpomp kan u het uzelf erg gemakkelijk maken!

Luchtbed pomp kopen? Waar moet u aan denken?

Een luchtbed met de mond opblazen is te doen, maar niet bepaald een leuk tijdverdrijf. Bovendien kan u er door speeksel in het ventiel voor zorgen dat het luchtbed bij vorst kan bevriezen. Een hand- of voetpomp is dan al een stap in de goede richting, maar ook dan kan het u flink wat tijd kosten om uw luchtbed op te pompen… en al helemaal als u een dik/hoog 2 persoons luchtbed moet oppompen.

Ideaal is dan dat u met een motor pomp uw luchtbed kan oppompen. Er zijn pompen verkrijgbaar die op een accu werken, wat ideaal is voor gebruik thuis, onderweg en op de camping. De accu kan u opladen met een 12 Volt adapter (sigarettenaansteker) en/of een 230 volt adapter.

Gebruikt u uw luchtbed vooral thuis als logeerbed, of gaat u meestal kamperen op een camping met stroomvoorziening, dan kan u met een elektrische pomp luchtbed goed uit de voeten. Een elektrische motorpomp kan een luchtbed in een mum van tijd gebruiksklaar hebben. Sommige pompen kunnen het luchtbed ook weer leegzuigen… ideaal voor wie graag van plaats naar plaats trekt.

Diverse luchtbedpompen verkrijgbaar bij Tuintime

Wanneer u een luchtbedpomp wilt kopen, is een eerste vraag die u zich moet stellen dus hoe de pomp te gebruiken is: met een oplaadbare accu, direct aan de stroom of via een sigarettenaansteker. Dit heeft namelijk grote consequenties voor uw flexibiliteit en mobiliteit. Wanneer u graag een wandel- of fietstrektocht onderneemt, speelt daarnaast ook het gewicht van de luchtbed pomp mee, want u moet dit toch weer als extra bagage met u meedragen.

Bij Tuintime kan u verschillende luchtbedpompen vinden en online bestellen. Snel, makkelijk en veilig!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen