test

Kinderluchtbed

Een luchtbed voor een kind is heel erg praktisch want het is een stuk kleiner dan een 1 persoonsluchtbed. Doordat een kinderluchtbed kleiner is, hoeft jouw kind zoveel gewicht niet mee te sleuren. De kinderluchtbedden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

per pagina
3 artikel(en)

per pagina
3 artikel(en)

Kinderluchtbed kopen? Ruim aanbod op Tuintime!

Gaat u binnenkort met het hele gezin kamperen in een tent? Zorg er dan zeker voor dat de slaapplekken optimaal comfort bieden. Een goede nachtrust is immers essentieel voor een leuke vakantie. Het meest gebruikte en populairste bed tijdens het kamperen is een luchtbed. Bij Tuintime vindt u naast 1 persoons luchtbedden en 2 persoons luchtbedden ook speciale kinderluchtbedden. Kan u nog wel zo’n kinderluchtbed gebruiken? Op Tuintime kan u het ook snel en veilig online bestellen!

Waarom een kinderluchtbed?

Een kinderluchtbed is vooral erg praktisch, omdat het een stuk kleiner is dan een 1 persoons luchtbed en daardoor ook lichter van gewicht is. Dit maakt dat het luchtbed makkelijk mee te nemen is.

Bij Tuintime vindt u een luchtbed voor uw kind van het gerenommeerde merk Intex. Intex luchtbedden staan bekend als het meest comfortabel, duurzaam en innovatief in hun prijsklasse. De Intex kinderluchtbedden zijn in 3 frisse kleuren verkrijgbaar, waardoor ze hip en funky zijn… precies wat een kind wil. Het kinderluchtbed van Intex weegt slechts 2 kg, is vervaardigd uit 0,52 mm dik vinyl en voorzien van een pluchen bovenzijde voor extra comfort en een 2-in-1 kwaliteitsventiel. U kan het zowel op de camping als thuis als een extra slaapplaats voor een logeerpartijtje gebruiken.

Lekken vermijden

Hoewel de luchtbedden van tegenwoordig goed scoren op het vlak van comfort, isolatie, gewicht en compactheid, blijft een nadeel dat ze kwetsbaar zijn voor lekken. Zorg er tijdens de reis voor dat het luchtbed goed ingepakt is, zodat er niets scherps tegenaan kan komen. Leg het luchtbed voor uw kind niet in de volle zon. Ook is het aan te raden om het luchtbed nooit te hard op te blazen en goed te controleren dat de ondergrond vrij is van steentjes of andere scherpe materialen. Met een extra mat van aluminiumfolie zal het luchtmatras nog beter beschermd zijn en ook meer isolatie bieden. Neem ook altijd een plakset mee; ‘een voorbereid man/vrouw…’.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen