test

2 persoons luchtbed

Gezellig met zijn 2 naast elkaar op een 2 persoonsluchtbed. Wanneer je een keuze gaat maken voor jouw tweepersoonsluchtbed kijk dan voornamelijk naar de afmetingen van het luchtbed. Daarnaast kan je ook het comfort kiezen van hoe je jouw luchtbed wil opblazen: met een (ingebouwde) elektrische pomp, handpomp ...

per pagina
Artikelen 1 tot 36 van 39 in totaal Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende pagina

per pagina
Artikelen 1 tot 36 van 39 in totaal Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende pagina

2 persoons luchtbed nodig? Kijk eens op Tuintime!

Wilt u tijdens het kamperen in alle comfort kunnen slapen? Dan zal slapen op een luchtbed stukken aangenamer zijn dan op een slaapmatje. Bij Tuintime vindt u een ruim assortiment luchtbedden: 1 persoons luchtbedden, luchtbedden 2 persoons en ook kinderluchtbedden. Kan u nog wel een nieuw 2 persoons luchtbed gebruiken? Op Tuintime.nl vindt u een 2 persoon luchtbed in verschillende modellen, formaten en prijsklassen.

2 persoons luchtbed kopen: waar moet u op letten?

Gezellig met z’n tweetjes samen op een luchtbed 2 persoons… is toch aangenamer dan als koppel elk op een eigen 1 persoons luchtbed te moeten slapen. Het is wel aan te raden om een tweepersoonsluchtbed van hoge kwaliteit te kiezen; deze luchtbedden hebben meerdere zones en hebben naast een luchtlaag ook een extra toevoeging van latex of koudschuim. Hierdoor is het tweepersoons luchtbed niet alleen extra comfortabel; u loopt ook minder risico dat het matras door het gewicht van de zwaardere persoon dieper inzakt, zodat de lichtere persoon op een keiharde matras komt te liggen.

Wanneer u een luchtmatras voor 2 personen wilt kopen, is het belangrijk om allereerst goed naar de afmetingen te kijken. Past het twee persoons luchtbed wel in het slaapcompartiment van uw tent en is het lang en breed genoeg zodat u er beiden comfortabel op kan liggen? Gaat u wandelend of fietsend op trektocht, dan is het gewicht van het 2 persoons luchtmatras zeker ook een factor om mee rekening te houden. Tot slot is de isolatiewaarde (R-waarde) nog van belang. Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk dat het 2persoons luchtbed een voldoende grote barrière biedt tegen de optrekkende grondkoude. De dikte van het matras speelt daarbij natuurlijk een rol.

Hoe dik moet een 2 persoons luchtbed zijn?

Een ander aandachtspunt is de dikte van het 2 persoonsluchtbed. Bij Tuintime vindt u luchtbedden met een dikte van 30 cm tot wel 56 cm. Hoe dunner de matras, hoe groter de kans dat de matras doorzakt en dat u de ondergrond voelt. Maar dikker betekent niet altijd beter; het is vooral ook de toplaag die het comfort zal bepalen. Een tweepersoonsluchtbed met een toplaag in latex wordt gezien als het meest comfortabel, vergeleken met luchtbedden zonder toplaag of met een toplaag van koudschuim of polyether.

Hoe dikker het matras, hoe meer lucht er in moet… Koopt u een dik matras, dan is een 2 persoons luchtbed met ingebouwde pomp wel handig. Even inpluggen in de stroom en de matras pompt zichzelf in een mum van tijd op. Als er op de camping geen stroom voor handen is, kies dan voor een 2 persoons luchtbed met pomp die u ook nog handmatig kan oppompen. Een wat dunner luchtbed 2 persoons met pomp met de hand / voet oppompen, is meestal geen probleem.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen