test

1 persoonsluchtbed

Luchtbedden of luchtmatrassen zijn er in verschillende maten en soorten. Wanneer je een keuze gaat maken voor jouw 1 persoonsluchtbed kijk dan voornamelijk naar de afmetingen van het luchtbed. Daarnaast kan je ook het comfort kiezen van hoe je jouw eenpersoonsluchtbed wil opblazen: met een (ingebouwde) elektrische pomp, handpomp ...

per pagina
30 artikel(en)

per pagina
30 artikel(en)

1 persoons luchtbed nodig? Kijk eens op Tuintime!

Het belang van een goede nachtrust kan niet onderschat worden. En wanneer u op vakantie bent, is dat zeker het geval. Of u nu kiest voor een actieve trekkersvakantie of een ontspannen luilekkervakantie… om comfortabel te slapen is een luchtbed altijd een goed idee. Kan u nog een 1 persoons luchtbed gebruiken? Bij Tuintime kan u uit een uitgebreid aanbod en verschillende prijsklassen kiezen!

Kamperen met een luchtbed 1 persoons

Wanneer u een eenpersoons luchtbed zoekt om mee te nemen op kampeervakantie, dan is een aantal factoren van belang. Zo is een goede isolatie essentieel. Het opblaasbed 1 persoons moet een goede barrière vormen tussen u en de koude die vanuit de grond optrekt. De zogeheten ‘R-waarde’ geeft aan wat de isolerende waarde is van het luchtbed van uw keuze.
Daarnaast is de afmeting van de luchtmatras 1 persoon ook erg belangrijk. Enerzijds moet de matras groot genoeg zijn voor de persoon die het gebruikt, omdat alle lichaamsdelen optimaal moeten kunnen profiteren van de isolerende eigenschappen. Anderzijds moet het één persoons luchtbed ook passen in de beschikbare ruimte in de (slaapcabine van de) tent.

Een luchtbed 1 persoons met pomp opblazen neemt meestal niet veel tijd in beslag. Maar wilt u uw slaapplek extra snel in orde hebben? Kies dan voor een 1 persoons luchtbed met ingebouwde pomp. Met een geïntegreerde elektrische pomp is de luchtmatras zelfs al binnen 1 minuut klaar voor gebruik. Bijkomend voordeel is dat u geen extra pomp met u moet meesleuren. Het nadeel is wel dat u dan wel op een campingplek met stroomvoorziening moet staan. Is er geen stroom aanwezig, dan kan u het matras meestal nog handmatig oppompen. Wilt u het 1 persoons luchtbed vooral thuis gebruiken, dan vormt dat uiteraard geen enkel probleem.

Ruime keuze in luchtbedden op Tuintime

Een luchtbed 1 persoons vindt u bij ons in verschillende maten en prijsklassen. Voor elke wens en ieder budget hebben wij een geschikt luchtbed. Zoekt u een eenpersoons luchtbed voor uw zoon of dochter? Kijk dan eens tussen de kinderluchtbedjes; deze zijn kleiner van formaat, waardoor ze ook nog eens lichter zijn om mee te nemen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen