test

Zaklamp

Niets is zo handig om een goede zaklamp bij de hand te hebben als het donker is op het kampeerterrein. Als je een goede zaklamp wil kopen, let dan zeker op de lichtsterkte van de zaklamp. Ook de batterij van de zaklamp is belangrijk, een oplaadbare zaklamp is steeds handig.

per pagina
21 artikel(en)

per pagina
21 artikel(en)

Zaklamp online bestellen op Tuintime

Een goede zaklamp is een essentieel item in uw kampeeruitrusting. Ideaal om een korte avondwandeling te maken of om het nachtleven in een bosrijk gebied te gaan exploreren. Maar ook hard nodig als u in het donker de sanitaire voorzieningen op uw camping wilt opzoeken.

Ook terug thuisgekomen zal uw zaklamp nog altijd goed dienst doen, al was het maar om achter de hand te hebben wanneer de stroom uitvalt en u zich in het donker een weg moet banen naar de groepenkast.

Welke zaklamp kiest u?

Wanneer u een zaklamp wil kopen, is de verscheidenheid enorm. Hoe maakt u nu een goede keuze? Welke zaklamp geschikt is voor u, hangt vooral af van waarvoor u deze wilt kunnen gebruiken. Wilt u in uw tent nog wat kunnen lezen of wilt u nog scherp in de verte kunnen zien als de avond valt? Vergelijk daartoe goed de lichtopbrengst, uitgedrukt in ‘lumen’, en de lichtkracht, uitgedrukt in ‘lux’ van de zaklantaarns. Wilt u uw zaklamp langdurig kunnen gebruiken, kies er dan eentje met een lange brandtijd. Ook handig is dat u energiestand, lichtprogramma en lichtfunctie kan aanpassen, zodat u de lamp efficiënter kan gebruiken wat energieverbruik betreft.

Bij uw keuze zal ook de afmeting en het gewicht van de zaklantaarn een rol spelen, zeker wanneer u met de rugzak rondtrekt. Ook de kwaliteit van zowel de lamp als de behuizing is een essentiële factor. U wilt immers een zaklantaarn die tegen een stootje kan. De betere zaklantaarns zijn meestal voorzien van een behuizing in slijtvast en corrosiebestendig geanodiseerd aluminium. Ook in vochtbestendigheid zijn er verschillen; variërend van spatwaterdicht tot waterdicht. Met een waterdichte zaklamp kan u zelfs duiken.

Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Hoe makkelijker de zaklamp te bedienen is, hoe liever u ervan gebruik zal maken. Houdt u graag uw beide handen vrij, dan is een hoofdlamp misschien te overwegen.

Ruime keuze in zaklampen op Tuintime

Op Tuintime vindt u verschillende zaklampen van gerenommeerde merken als Led Lenser en Coleman. Naast zaklampen voor occasioneel gebruik vindt u hier bijvoorbeeld ook professionele zaklampen, die zelfs door politie-eenheden, hulpdiensten en beveiligers kunnen gebruikt worden.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen