test

Lantaarn

Een avondje gezellig doorbrengen aan jouw tent kan met een lantaarn. Een kampeerlantaarn geeft veel licht en verspreid dit over een grote oppervlakte, zodat je ook in het donker lichtcomfort hebt.

per pagina
11 artikel(en)

per pagina
11 artikel(en)

Led hanglamp nodig? Kijk eens op Tuintime!

Gaat u binnenkort kamperen met de tent en kan u nog wel een led hanglamp gebruiken om uw kampeeravonden gezellig te maken, dan kan u bij Tuintime goed terecht.

Uitgebreide keuze in kampeerlampen

Een kampeerlantaarn geeft veel licht, verspreid over een grote oppervlakte. Een camping lantaarn is dan ook onmisbaar om samen met het gezin een leuke avond te kunnen doorbrengen in of voor de tent. Vroeger werkten kampeerlantaarns vooral op gas, benzine of petroleum. Hoewel deze lampen goed en fel licht geven, zijn ze niet altijd even veilig in gebruik. Gelukkig zijn er ook heel wat elektrische lampen verkrijgbaar, werkzaam op batterijen of accu.

Er zijn diverse soorten campinglantaarns te koop: van lichtgewicht modelletjes die ook in een rugzak passen tot wat grotere exemplaren, waarmee u een hele tent van licht kan voorzien. Naast gewicht en afmeting, zijn ook de lichtopbrengst (uitgedrukt in lumen), voedingsbron (batterijen of accu, al dan niet oplaadbaar) en de brandtijd belangrijke factoren die meespelen wanneer u een camping lantaarn gaat uitzoeken.

Populair: de led lantaarn camping

Dankzij de recente technologische ontwikkelingen op het vlak van led verlichting, is de led lantaarn tegenwoordig erg populair. In vergelijking met gewone lampen, zijn led lampen veel duurzamer en zuiniger in gebruik. Ze gaan daardoor niet alleen veel langer mee; ze gaan ook efficiënter om met de beschikbare energie. Een led lantaarn zal dus langer meegaan op dezelfde batterij of accu dan een gewone camping lantaarn en levert vaak ook nog een grotere lichtopbrengst op.

Een bijkomend voordeel is dat een led lamp niet zo warm wordt als bijvoorbeeld een gloeilamp, zodat een led lantaarn ook veiliger in gebruik is, wat zeker ook een voordeel is als er (jonge) kinderen in de buurt zijn.

Led hanglamp kopen? Bij Tuintime kan u terecht!

Op Tuintime vindt u een ruim aanbod led lampen van het toonaangevende outdoor merk Coleman. U kan kiezen voor een led hanglamp of een tafelmodel, maar er zijn ook heel wat kampeerlantaarns verkrijgbaar die u zowel kan hangen als zetten.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen