test

Kampeerlamp

In het donker vind je in jouw tent niets terug en daarvoor is kampeerverlichting ideaal. Ontdek het aanbod kampeerverlichting. Hier kan je terecht voor zaklampen, ideaal voor een korte avondwandeling. Daarnaast is er ook een aanbod hoofdlampen, om makkelijk het licht meteen in de juiste richting te hebben. Voor meer licht aan jouw tent is een lantaarn ideaal.

Overzicht subcategorieën van Kampeerverlichting

Kampeerlamp online kopen op Tuintime

Wanneer u houdt van kamperen, dan is goede, betrouwbare kampeerverlichting essentieel. Niet alleen een kampeerlamp voor in de tent zelf, maar bijvoorbeeld ook een zaklamp of hoofdlamp om u in het donker een weg te kunnen banen over het kampeerterrein. Op Tuintime vindt u een ruim assortiment kampeerlampen in verschillende prijsklassen. U kan uw gewenste kampeerlamp hier eenvoudig en veilig online bestellen.

Welke kampeerverlichting is geschikt voor u?

Wanneer u op zoek bent naar een kampeerlantaarn voor in de tent, een zaklamp of een hoofdlamp dan is de keuze zeer divers. Belangrijk om mee te nemen in uw keuze is naast de grootte en het gewicht van de lamp zeker ook de grootte van de lichtopbrengst en de duurzaamheid. Tot hoe ver wilt u dat de lichtbundel van uw kampeerlamp reikt? En hoe lang wilt u dat de lamp en de batterij of accu meegaat? Als u uw kampeerlamp voor verschillende doeleinden wilt kunnen gebruiken, is het handig als deze uitgerust is met een spaarschakeling. Op die manier moet de lamp niet altijd op vol vermogen werken als dat niet noodzakelijk is.

Led kampeerlamp

Tegenwoordig functioneren de meeste kampeerlampen op led. Een kampeerlamp op led heeft als grote voordelen dat het minder energie verbruikt, lang meegaat en erg veilig is in gebruik. Een led lamp zet 90% van de energie om in licht, terwijl slechts 10% in warmte omgezet wordt. Een zaklamp met led zal dus niet heet worden, zodat het ook voor kinderen veilig te gebruiken is.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen