Spring u fit op een Kadee-trampoline

Voel u zo licht als een veertje, train uw spieren en al spelenderwijs komt u in supervorm. Tuintime is niet alleen ruim gesorteerd in allerhande hippe tuinaccessoires en moderne tuinmeubelen; ook buitenspeelgoed en sportartikelen nemen een belangrijke plaats in onze online tuinshop in. Trampolines van Kadee bijvoorbeeld zijn al meer dan 15 jaar een begrip in de trampolinewereld. Een merk waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Op zoek naar een trampoline? Neem met minder geen genoegen, ga voor een trampoline van Kadee.

Kinderen en volwassenen

Kadee-trampolines zijn er voor jong en oud. Het sterke gegalvaniseerde buizenframe, de stevige extra dikke randkussens en het veiligheidsnet maken een trampoline van Kadee geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Dubbele conische veren op de grotere exemplaren zorgen daarnaast voor extra veerkracht zodat ook zwaardere volwassenen of een enthousiaste groep kinderen er naar hartenlust op kunnen jumpen. De Kadee-trampolines van Tuintime kunnen allen voorzien worden van een veiligheidsnet, handige opstapladder en ook aan een speciale schoenenzak is gedacht.

De keuze is eindeloos

Op zoek naar een speciaal model - rond, vierkant of ovaal - en daarnaast niet te groot of juist lekker ruim? Liever een jumper met comfort pack of een (semi) inground Kadee-trampoline? Kijk en vergelijk de trampolines bij Tuintime en maak uw keuze. Kadee-trampolines zijn duurzaam en veilig, en kunnen het gehele jaar door buiten blijven staan zonder dat het materiaal aangetast wordt door de weersomstandigheden. Gebruikt u de trampoline een poosje niet, dan heeft Tuintime handige afdekzeilen die uw trampoline vrijhouden van vuil en algenaanslag.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen