test

Insectenhotel

Insectenhotels zijn goed voor jouw tuin, ze geven een thuis aan allerhande insecten die werk verrichten in jouw tuin en ongedierte verwijderen. In het aanbod insectenhotels kan je ook vlinderkasten, egelhuizen en bijenhuizen terugvinden. Stuk voor stuk zijn dit nuttige beesten voor jouw tuin en daarom zorgt een insectenhotel voor een goede bescherming.

per pagina
10 artikel(en)

per pagina
10 artikel(en)

Insectenhotels bij Tuintime

Onze webwinkel voorziet tuinliefhebbers van diverse kwalitatieve tuinartikelen. Met onze producten richt u uw tuin stijlvol en comfortabel in. Ontspan bijvoorbeeld heerlijk in een van onze hangmatten, of geniet, samen met vrienden en familieleden, van een comfortabele loungeset van Tuintime. We beschikken ook over diverse insectenhotels. Met een insectenhotel zorgt u ervoor dat ook de insecten optimaal van uw tuin kunnen genieten. Schaf uw gewenste insectenhotel eenvoudig aan via de Tuintime-webshop.

Het insecten hotel aanbod

Er zijn diverse insectenhotels beschikbaar. Schaf bij ons bijvoorbeeld een insectenhotel van Ecostyle aan. Een Ecostyle insectenhotel kan bestaan uit verschillende uitvoeringen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een Ecostyle bijenhuis. Dit is een geschikt insecten hotel voor diverse bijensoorten, zoals bijvoorbeeld graafwespen en metselbijen. Graafwespen zijn erg nuttige insecten voor in uw tuin, doordat ze zich voeden met ongewenste cicaden, bladluizen en bladkeverlarven. Dit bijenhuis zorgt dus voor een betere gezondheid van uw planten. Een andere beschikbare uitvoering is de Maxi uitvoering van het Ecostyle insectenhotel. In dit insectenhotel kunnen diverse soorten verblijven, zoals bijvoorbeeld lieveheersbeestjes en kevers. Wilt u een veilige schuilplaats creëren voor vlinders? Schaf dan een speciale vlinderkastversie van het insectenhotel van Ecostyle aan. Deze kast beschikt over ingangen die speciaal zijn gevormd voor vlinders. Met dit insecten hotel zorgt u ervoor dat de vlinders comfortabel en veilig kunnen overwinteren. Schaf deze insectenhotels aan via onze Tuintime-webwinkel.

Waar een insectenhotel plaatsen?

Er zijn diverse plekken in de tuin, waar een insectenhotel plaatsen bevorderlijk kan zijn voor uw planten. U kunt een insectenhotel plaatsen in het gras. Een balkon of een terras zijn ook geschikte plekken om een insectenhotel te plaatsen. Een andere mogelijkheid is het insectenhotel ophangen. Bomen of schuttingen zijn ook opties waar een insectenhotel ophangen mogelijk is. Het insectenhotel ophangen is tevens een eenvoudige klus.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen