Een insectenhotel kopen voor de tuin

Een tuin moet leven. Daarom planten we bomen, struiken en bloemen in de tuin. Ook een beetje in de hoop dat er vlinders en bijen in de tuin zullen komen. Wanneer je meer leven in de tuin wilt hebben, kun je het beste een insectenhotel kopen. Dit hotel biedt vlinders, bijen, kevers en lieveheersbeestjes een kans om te overwinteren. En in ruil daarvoor zal je tuin er de volgende lente nog levendiger uitzien.

Insectenhotel te koop

Bij Tuintime kan je verschillende insectenhotels bestellen. Let wel: Niet ieder hotel is geschikt voor vlinders of bijen. Ieder dier heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wil je voornamelijk vlinders of lieveheersbeestjes een goede overwinterplek bieden? Kies dan eens voor de honingraatvormige insectenhotels. Je kunt ook een compleet insectenhotel kopen, waar verschillende soorten insecten in kunnen overwinteren. 

Voor de tuin en het balkon

Je kunt natuurlijk een insectenhotel kopen voor de tuin, maar ook op je balkon kun je deze leuke hotelletjes ophangen. Hang het hotel volgens de aanwijzingen op en geniet van het leven dat het zal aantrekken. De honingraatvormige hotels kun je speels aan de schuur, schutting of muur ophangen, terwijl je een groot insectenhotel ook op een stevige plek kunt neerzetten.

Insektenhotel bestellen

Bij Tuintime kun je verschillende insectenhotels bestellen van de beste kwaliteit. De ecologisch verantwoorde hotels zijn gemaakt van goedgekeurd FSC-hout. Zo weet je dat je nog milieuvriendelijker bezig bent. De hotelkamertjes zijn al helemaal klaar, je hoeft alleen het hotel een goede plek in de tuin te geven. En als je dan toch een insektenhotel gaat bestellen, denk dan ook eens aan de egeltjes, want Tuintime heeft ook een egelhuis naast het insectenhotel te koop. Ook deze is van FSC-hout. Hier kunnen egeltjes heerlijk in overwinteren. Zo trek je nog meer leven naar je tuin.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen