Houten tuinmeubelen hebben natuurlijke uitstraling

Met een beetje mooi weer is het fijn vertoeven in de tuin. Een boek lezen in de schaduw of een kopje thee drinken in de avondzon aan een set houten tuinmeubelen zijn pure momenten van ontspanning. U kan deze allemaal vinden op Tuintime.nl.

Verschillende tuinmeubelen van hout

Houten tuinmeubilair zoals tafels, stoelen en banken, kan uit verschillende onderdelen bestaan. De tafel kan zo groot zijn dat er een grote groep mensen eraan kan eten, of als kleinere variant dienst doen als salontafel. De banken van hout kunnen bijvoorbeeld vervaardigd worden van steigerhout, een stoere, robuuste houtsoort. Teakhout komt ook vaak voor voor de vervaardiging van houten tuinmeubilair. Bij een houten tuinmeubels-outlet is veel variatie aan houten tuinmeubels te vinden, waardoor gezegd kan worden dat voor elk wat wils beschikbaar is.

Onderhoud voor tuinmeubelen van hout

Tuinmeubelen zijn er in allerlei materialen en kleuren, maar houten tuinmeubelen hebben een natuurlijke uitstraling. Ze passen daarom goed in een natuurlijke omgeving. Houten tuinmeubels zorgen ervoor dat u lang van uw meubelen kunt genieten, het materiaal is namelijk robuust en duurzaam. Houten tuinmeubelen hebben wel wat onderhoud nodig. Het hout verkleurt onder invloed van weersomstandigheden als zon en regen. Met een bijvoorbeeld een laagje olie zijn de houten tuinmeubels beschermd tegen deze invloeden. Hout dat onder invloed van zon vaal geworden is, krijgt met een laagje olie weer een uiterlijk als nieuw. Bovendien stoot het meubilair met een beschermend laagje vuil af.

Opslaan of afdekken

Het is niet aan te raden om uw houten tuinmeubelen het jaar rond buiten te laten staan. Door in de winter te zorgen voor gedegen opslag, kan langer van de meubelen genoten worden. Ook hoezen kunnen volstaan in de bescherming van het hout. Tips en advies in de houten tuinmeubels outlet store kunnen de doorslag geven voor de juiste set meubelen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen