Houten speeltoestellen in de tuin

De tuin is de ultieme plek om te ontspannen, bij voorkeur voor ons allemaal! Als volwassene ontspant u op een andere manier dan uw kinderen. Combineer in de tuin uw eigen broodnodige rust met de uitdaging die kinderen in hun speelwereld nodig hebben. Speeltoestellen in de tuin zijn voor kinderen een spannende trekpleister. Houten speeltoestellen voor buiten komen tegemoet aan uw eigen verlangen naar mooi design en gebruik van natuurlijke materialen. Zo maakt u met een houten speeltoestel van elke tuin een paradijs voor uzelf én voor uw kinderen!

Een spannende buitenplek

Wat is er fijner voor een kind dan een veilige, beschermde buitenplek om de wereld te ontdekken? Wegkruipen in een houten speelhuisje en met je vriendinnetjes al fluisterend een eigen droomwereld creëren. Met veel bravoure de houten speeltoren beklimmen en samen met je kameraadjes de vijand verslaan. Op een houten schommel leren zwieren en zwaaien en een beetje misselijk worden omdat je maag het niet gewend is. Mama kijk, zo hoog ben ik nog nooit geweest! Ontelbare keren het trapje opklimmen en van de houten glijbaan naar beneden roetsjen, wie verveelt zich met deze fantastische houten speeltoestellen in de tuin?

Rust, ruimte en ravotten

Creëer voor uzelf rust en ruimte door uw kinderen een eigen deel van het terrein te geven. Met speeltoestellen van hout wordt vanzelf duidelijk welk deel van uw tuin voor de kinderen bestemd is. Ze rennen, ravotten, klimmen en schommelen tot ze niet meer kunnen en hijgend in het houten speelhuisje gaan zitten om de door u geserveerde limonade op te slurpen en de koekjes te verslinden. Op warme zomerdagen hangen de meiden relaxed op de houten schommel, kletsend over alles wat jonge meisjes bezighoudt. De jongens laten zich niet zo snel temperen, zij gebruiken de houten speeltoren als uitkijkpost en speuren de omgeving af, om even later van onderaf de houten glijbaan op te klauteren en eenmaal boven hun bronstige overwinningskreten te slaken. Kinderen vinden elke minuut opnieuw hun spel uit en zij gebruiken de houten speeltoestellen buiten in de tuin op alle mogelijke manieren.

Wie wil dat niet?

Geef toe! Als u deze houten speeltuigen ziet, de houten schommel, de glijbaan, het speelhuisje, dan komt er toch onwillekeurig een kinderlijk enthousiasme over u? De drang om te rennen, te klimmen, te schommelen, verstoppertje te spelen. Kortom, de drang om opnieuw kind te zijn en de wereld te ontdekken? Precies dat gevoel bekruipt uw kinderen ook als ze deze houten speeltoestellen in de tuin zien! Neem nu een kijkje bij Tuintime.nl en kies het speeltoestel uit hout dat past bij jouw kind!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen