Idyllisch houten tuinpaviljoen

Gefilterd zonlicht, zachte schaduwlijnen en romantiek in de tuin. Dat bereikt u met een houten paviljoen van Tuintime op uw gazon of het terras. Ondanks dat een paviljoen met een houten constructie veel op een partytent lijkt, is een houten paviljoen dat natuurlijk niet. Een paviljoen van hout is duurzaam, chic en kunt u veel langer laten staan. Passend bij uw tuinmeubelen en de stijl van de tuin kiest u voor een paviljoen met een houten of een stalen basisconstructie. Heerlijk geurend eucalyptushout voor een koloniale tropische sfeer en stalen of aluminium elementen voor een stabiel grillpaviljoen of lichtgewicht verschuifbaar gazonpaviljoen.

Waarom een tuinpaviljoen van hout

Houten tuinpaviljoens met polyester daktextielen overkappingen en bijpassende winddichte gordijnen maken dat u in het voorjaar net iets eerder en in het najaar een uurtje langer buiten kunt zitten. Tuintime weet wat u als tuinliefhebber belangrijk vindt. Om die reden bieden wij u een ruime variëteit aan keuzemodellen, zowel in de categorie tuinhuisjes, pergola's, terrasoverkappingen en een kant en klaar tuinpaviljoen van hout. Met een paviljoen van hout krijgt uw tuin een gezellige uitstraling en creëert u een atmosfeer waarin iedereen zich prettig voelt.

Weerbestendige tuinpaviljoens

De stalen en houten tuinpaviljoens van Tuintime zijn behandeld tegen de zoute wind en vele regenbuien die we in ons landje gewoon zijn. Eens in het jaar de geverfde metalen frames in de autowas en het houten paviljoen in de olie garandeert jarenlang plezier van uw schaduwpaviljoen. Voor een langer behoud van de overkapping en de gordijnen van uw houten tuinpaviljoen raden wij u aan deze in de koudste wintermaanden binnen te halen. Hiermee voorkomt u schimmelvorming in de vouwen en eventueel kapotslaan tijdens felle winterstormen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen
  • Tuintime staat 7 dagen op 7 klaar om al uw vragen te beantwoorden!

    Bel ons

    Heeft u vragen over producten en lopende bestellingen, of heeft u suggesties? We helpen u graag telefonisch verder! Wij zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag op 020-8908149!

  • E-mail ons

    Contacteer ons 7 dagen op 7 via contact@tuintime.nl of onderstaand contactformulier. We streven ernaar uw bericht te behandelen binnen een termijn van 12 uur.

    * Verplichte velden