Houten garages te koop bij Tuintime

U hebt geen garage, maar wel voldoende ruimte op uw eigen terrein om een tuinhuis neer te zetten? Wat dacht u dan van een houten garage? Tuintime heeft namelijk verschillende houten garages te koop die u eenvoudig zelf kunt opbouwen. Daarnaast bieden deze garages voldoende ruimte om uw auto, motor of aanhanger droog en warm te parkeren.

Nooit meer krabben

Waarom zou u een houten garage kopen? Ten eerste: in de winter hoeft u dan nooit meer te krabben. De auto staat immers warm en droog binnen. Maar dat is niet de enige reden waarom u een houten garage zou kopen. Het biedt ook ruimte aan de fietsen van u en uw kinderen, waardoor u meer ruimte overhoudt in de schuur voor de tuinmeubelen en gereedschap. Daarnaast kunt u in een garage lekker aan uw auto, motor of fiets sleutelen, zonder dat u in de kou, regen of volle zon staat.

Houten garage voor een klassieker

Veel liefhebbers van oude auto’s of cabriolets huren een aparte garagebox om de auto tijdens de natte en koude herfst- en wintermaanden te kunnen beschermen tegen schadelijke weersinvloeden. De kosten voor zo’n garagebox zijn vaak hoog. Ook dan kan een houten garage uitkomst bieden. Voor alle auto- en motorliefhebbers heeft Tuintime wel een houten garage te koop die helemaal bij uw voorkeuren past.

Makkelijk zelf te bouwen

De houten garage die te koop is bij Tuintime is net zo makkelijk in elkaar te zetten als een tuinhuisje of blokhut. Het bouwpakket bestaat uit de verschillende houten onderdelen, bevestigingsmateriaal en natuurlijk een duidelijke handleiding. Voor u het weet staat ook uw auto lekker droog.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen