Terrasheater op gas of elektrisch

Gezelligheid en comfort, dat is wat een patio heater aan toegevoegde waarde heeft voor uw tuin. Een terrasheater waarborgt niet alleen een aangename temperatuur op uw terras, maar uw tuinmeubelen krijgen ook een mystieke aanblik door de lichtgloed van de heater, net zoals dat met de vuurgloed uit een vuurkorf het geval is. Bij Tuintime vindt u een ruime collectie kwaliteits heaters in zowel gasheater uitvoering als in elektrische uitvoering, in diverse modellen en designs. Welke patio-heater uit het assortiment van Tuintime mag u en uw gasten komen verwarmen?

Heaters geven meerwaarde aan uw terras

Zat u normaliter binnen allang bij de open haard, met een infrarood heater, gas heater of een van de andere patio heaters kunt u tot ver in de nazomer onder uw terrasheater van uw tuinset genieten. Zo krijgt uw tuin een hogere gebruikswaarde en wordt uw terras, dankzij een fijne terras heater een plaats waar u nog meer uren gaat doorbrengen. Door de warmte van de heater kunnen de kinderen tevens wat langer van hun buitenspeelgoed gebruik maken en kunt u dankzij de terrasheater nog een keertje extra barbecueën.

Mobiele gas-heaters

Al naargelang de grootte van uw terras en de energie voorzieningen in uw tuin kiest u voor een heater op stroom of voor een gasheater. Een beetje gas heater kan al gauw een oppervlakte van 20 tot 40 m² verwarmen en is daarmee sterker dan een elektrische patio heater die maximaal 20 m² van directe warmte kan voorzien. Met een gas heater heeft u vervolgens de keuze uit een mobiele of vaste heater unit. De op aardgas gestookte gasheater kunt u niet verplaatsen, maar de op butaan- of propaangas werkende heaters neemt u makkelijk mee naar de plaats waar u het liefst zit.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen