test

Reishangmat

Neem ook een hangmat mee op reis en geniet op jouw vakantiebestemming. Deze hangmat uit parachutestof is heel erg licht en praktisch om mee te nemen. Bovendien heeft de reishangmat een simpel systeem om de hangmat op te hangen.

per pagina
8 artikel(en)

per pagina
8 artikel(en)

Reishangmat

Wie reist wil genieten, maar niet altijd zijn de voorzieningen even goed wanneer iemand op de mooie plekjes van onze wereld aankomt. Met een handige reishangmat wordt dit probleem eenvoudig opgelost. U neemt gewoon het comfort met u mee, waardoor u waar dan ook ter wereld of gewoon in uw eigen tuin, kunt relaxen en genieten van het uitzicht of zichzelf verliezen in het moment. Bij Tuintime hebben we een grote diversiteit aan reishangmatten van de beste kwaliteit. Het pure genieten begint met een reishangmat.

Compact op weg met een reishangmat

Wie gaat reizen, wil natuurlijk niet de last ondervinden van een te zware bepakking. Mobiliteit is belangrijk bij het reizen. Een reis hangmat is daarom uitermate geschikt om mee te dragen tijdens uw avonturen. Met een reishangmat draag je slechts een klein en vederlicht pakketje als bagage mee en kunt u, waar ook ter wereld, eenvoudig uw eigen paradijs inrichten door simpelweg uw reis hangmat uit het zakje te halen. Door het lichte gewicht van de hangmat uit parachutestof en de handige verpakking zijn de reishangmatten ook ideaal te gebruiken in uw tuin of op het balkon. Eenvoudig op te bergen en snel te installeren. Bij Tuintime hebben we diverse afmetingen reishangmatten die allemaal eenvoudig in gebruik zijn.

Luchtige en onderhoudsvriendelijke krachtpatsers

De hangmatten zijn gemaakt van parachutestof wat ze erg licht, maar ijzersterk maakt. Door de extra gestikte naden kunnen ze eenvoudig het gewicht van mensen dragen. Bij Tuintime zijn diverse maten reishangmatten te bestellen, zodat u ook samen kunt genieten. Doordat de hangmat van parachutestof luchtdoorlatend is, ontstaat er een natuurlijke ventilatie en neemt de stof geen vocht op en houdt het geen zweet vast. De hangmatten kunnen prima gewassen worden op dertig graden en zijn bestand tegen UV-straling. Het genieten kan beginnen met een reis hangmat van Tuintime in uw bagage.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen