test

Hangstoel

Terwijl je in een hangmat neerligt, kan je in een hangstoel zitten. Daarom dat een hangstoel ook wel eens een zithangmat genoemd wordt. De hangstoelen kan je zowel binnen als buiten ophangen en zijn ideaal om lekker ontspannend een boek te lezen.

per pagina
21 artikel(en)

per pagina
21 artikel(en)

Een hangstoel, deze zomer ook in uw tuin?

Iedereen kent wel de traditionele hangmat die tussen twee bomen of met een staander kan worden opgehangen. Nu is er een nieuwe variant verkrijgbaar: de hangzetel. Deze hangstoel neemt minder plek in en kan bevestigd worden aan een stevige boomtak, of met behulp van een staander geplaatst worden. Een heerlijke plek om in te ontspannen, een boek te lezen of een verkoelend drankje te drinken.

Hangstoelen in verschillende maten

Op Tuintime.nl bieden wij u een uitgebreid assortiment prachtige hangzetels van topkwaliteit. U hebt de keuze uit de 4 types: basic, large, kingsize en lounger. En niet te vergeten onze speciale kindvriendelijke hangzetels voor de kleintjes. Doe de vergelijking op onze website en ontdek uw ideale hangstoel voor de tuin. Ze zijn vervaardigd van (organisch) katoen of Hamac Tex (ideale hangstoel voor buiten) en zijn verkrijgbaar in allerlei zomerse kleurtjes.

Heerlijk ontspannen schommelen in uw eigen tuin

Hebt u geen boom beschikbaar, maar wilt u wel genieten van een hangstoel in de tuin? Kies dan voor een metalen staander om de zithangmat veilig aan te bevestigen. Zo hebt u alle vrijheid om de hangstoel te zetten waar u maar wilt. In de zon, in de schaduw, of misschien wel in de huiskamer. De keuze is aan u en als u op vakantie gaat dan neemt u uw zithangmat toch gewoon mee.

Ook ideaal voor op het balkon

De hangzetels van Tuintime zijn ook uitstekend geschikt om op het balkon te plaatsen. Met de veilige bevestigingsset of met een stevige staander creëert u uw eigen gezellige plekje voor uw hangzetel. Een hangstoel buiten of binnen gebruiken, het maakt niet uit want deze hangstoel kan je zowel buiten als binnen gebruiken. Kijk snel op Tuintime bij de hangmatten waar je de hangstoelen, die Tuintime u binnen enkele dagen kan bezorgen, kan terugvinden. Genieten van de zomer doet u gewoon lekker thuis.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen