test

Hangmat standaard

Je hebt een hangmat maar je hebt geen twee bomen waartussen je hem kan opspannen, dan is een hangmatstandaard de ideale oplossing. Bovendien heeft een hangmatstaander het bijkomende voordeel dat je deze kan verplaatsen waardoor jouw hangmat steeds in de zon hangt. Let ook op het materiaal van jouw hangmatstandaard, deze kan in hout of in staal zijn.

per pagina
9 artikel(en)

per pagina
9 artikel(en)

Uw hangmat met bijpassende standaard

In een hangmat is het heerlijk ontspannen. Een hangmat ophangen is echter niet eenvoudig. Vooral als er niet twee juiste bomen beschikbaar zijn. Gelukkig is er een staander voor een hangmat te koop, waaraan jouw hangmat op standaard bevestigen eenvoudig is.

Standaard voor hangmat

Een hangmatstaander is er in verschillende uitvoeringen. In hout heeft een staander voor een hangmat een natuurlijke uitstraling, een metalen uitvoering van een hangmat staander heeft een stoere en strakke uitstraling. De houten standaard voor een hangmat is vervaardigd van hout van de Scandinavische spar, een houtsoort dat weerbestendig is en tegen een stootje kan. Een hangmat ophangen aan een hangmatstaander is een kwestie van de hangmat er aan klikken. Ook voor een babyhangmat is een hangmat standaard te koop. Tuintime laat de verschillende variaties hangmatstaanders zien.

Een of tweepersoons hangmat met standaard

Eenpersoons, tweepersoons, de standaards zijn beschikbaar in verschillende groottes. Zelfs voor een familiehangmat is een standaard beschikbaar. Let wel op de maximale draagcapaciteit, het zou toch jammer zijn als uw hangmat met frame en al kantelt, terwijl u net ontspannen ligt. Naast capaciteit kunt u een hangmatten standaard ook uitzoeken, passend bij de hangmat. Een felgekleurde hangmat aan een frame van metaal in de kleur crème misstaat in geen tuin. Niet alleen een hangmat staander is beschikbaar, ook een zwart gekleurde stalen frame als een staalkleurige variant staander voor een hangstoel is te vinden op Tuintime.nl.

Genieten in een hangmat met standaard

Een hangmat met staander kan ook op het balkon geplaatst worden, mits u genoeg ruimte hebt. In de avondzon even uw ogen sluiten in een hangmat in een standaard is puur genot. Op een echt warme zomerdag is een nachtje slapen in de tuin in een hangmat met staander ook een mogelijkheid. Zet een hangmat met frame 's avonds in de zon of overdag in de schaduw. Kortom kom even langs in onze online hangmatten winkel en koop eenvoudig jouw hangmat standaard of hangstoel standaard.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen