test

Basishangmatten te koop

Basis hangmatten bij Tuintime zijn de meest traditionele hangmatten. In deze hangmat lig je diagonaal en is jouw rug recht. Op deze manier zal een basis hangmat door jouw lichaam geopend worden anders dan bij hangmatten met spreidstokken die geopend worden door stokken.

per pagina
35 artikel(en)

per pagina
35 artikel(en)

Hangmatten te koop

Ultiem genieten van uw tuin, heerlijk uitrusten op uw balkon of extra relaxen tijdens uw vakantie doet u in een hangmat! Op Tuintime zijn verschillende hangmatten te koop en u vindt hier hangmatten in verschillende stijlen en afmetingen. U kunt zelfs hangmatten kopen die geschikt zijn om mee op reis te nemen. Of het nu om een volwassene of om een kind gaat; iedereen komt heerlijk tot rust in een hangmat.

Een hangmat kopen die bij u past

De hangmatten die te koop zijn op Tuintime.nl, zijn verdeeld over verschillende categorieën. Het zoeken naar uw ideale hangmat is daarom erg gemakkelijk. Bent u op zoek naar een hangmat waarin u heerlijk kunt relaxen in de tuin, terwijl u een boek leest? Dan is een basis hangmat erg geschikt. Wilt u een hangmat kopen om optimaal te kunnen genieten van de zon? Dan kunt u het best kiezen voor een hangmat met spreidstokken. De spreidstokken houden het ligvlak van de hangmat in spanning, waardoor er geen schaduw langs het lichaam valt.

Wilt met uw gezin of met vrienden van een hangmat genieten? Ook wanneer u uw hangmat met een gezelschap wilt delen, is er een passende hangmat te koop. Op Tuintime.nl kunt u hangmatten voor twee personen, familie-hangmatten en King Size hangmatten kopen.

Staanders en accessoires

Wanneer u besluit een hangmat te kopen, dient u ook rekening te houden met de manier waarop u de hangmat wilt bevestigen. Op de website vindt u voor ieder type hangmat een bijpassende staander. We bieden verschillende bevestigingssets aan, maar ook verscheidene losse onderdelen, wat handig is wanneer er iets vervangen moet worden. Bijna alle hangmatten die te koop zijn op Tuintime.nl worden gratis bij u thuisbezorgd.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen