test

Babyhangmatten en kinderhangmatten

Jouw baby in een hangmat laten slapen is een goed idee, bovendien kan je hem of haar veilig laten slapen in de babyhangmat met het beveiligingssysteem. Daarnaast kan je hier allerhande kinderhangmatten terugvinden, alsook verschillende gekleurde hangzitzakken die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

per pagina
8 artikel(en)

per pagina
8 artikel(en)

Geborgen in de babyhangmat

Jij zit heerlijk met een tijdschrift in het zonnetje, kopje thee onder handbereik en koekjes in de trommel. Als achtergrondmuziek vrolijk tsjilpende vogeltjes en in de verte een grasmaaier van een buurman een paar straten verderop. Verder stilte, alleen maar stilte. Je baby ligt heerlijk te slapen in zijn eigen babyhangmat van Tuintime, zachtjes heen en weer schommelend in de schaduw.

Hangmat voor baby

Hangmatten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit menig tuin. Schommelend in een hangmat waan je jezelf al snel op een paradijselijk eiland in de Stille Zuidzee. Dit relaxte gevoel wil je ook wel voor je baby. Nu zal je kindje in zijn baby hangmat vast niet fantaseren over gele stranden en cocktails, maar geborgen zal hij zich wel voelen. De afgesloten ruimte herinnert een baby aan zijn tijd in de baarmoeder. Ook het zachte heen en weer wiegen lijkt op de ervaringen in de baarmoeder: als moeder bewoog, wiegde de baby gezellig mee.

Slapen

Een hangmat baby is over het algemeen een tevreden baby. Hij zal vaster en langer slapen dan een baby die in een eigenlijk te ruim bedje wordt gelegd. De hangmat baby slaapt vaster, iets waar iedere ouder naar verlangt. Een babyhangmat of hangstoel baby kan natuurlijk net zo goed binnen als buiten gebruikt worden. De babyhangmat kan met een haak aan het plafond worden bevestigd, of in een speciale staander worden gehangen. De hangstoel baby is licht van gewicht en kan gemakkelijk mee worden genomen. Je hebt met een hangmat voor baby dus altijd een praktische en comfortabele slaapplek voor je kleine prinsje of prinsesje bij de hand. Ook kinderhangmatten verkrijgbaar bij Tuintime, uw kind zal uren plezier beleven aan zijn kinderhangmat of hangstoel.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen